Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   La multzi ani Catalin !!! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/629-multzi-ani-catalin.html)

ESPinoza 06-03-04 16:08

La multzi ani Catalin !!!

:lol: ma azi e ziua lui Catalin RS4 :lol: :lol: :lol: hai sa`i cantam la multzi ani :lol: :lol: :pelvic_th :pelvic_th ... are noroc ca nu e aici sa dea de baut :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace:

Gabi_323i 06-03-04 16:30

cadou sa zicem ca iam dat mai mult sau mai putin :?

la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

:D

alex_maxx 06-03-04 17:08

...La multi aniiiii :wave: !!..... :hug: :wave: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Gabi 06-03-04 17:17

Betivanilor :lol: Numai la bautura va e gandu' :)

Cata: la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu ceas de aur si sula de taur, sa fii fericit si sa ai parte de tot ce-ti doresti ( femeie \"fidela\", inca vreo 100-150 cp la masina si nu in ultimu' rand, cateva milioane bune, ca sa dai de baut cand vii in tara ).

La multi ani :!: :!: :!:

:bunch: :drunk: :flower:

DZ1 06-03-04 20:34

Eu ti-am urat si personal dar o mai fac odata aici cu baietii....

Cata La Multi Ani ,multa sanatate si fericire...si cat mai multe masini \"batute\" de tine :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum, tine minte ziua asta pt. ca este singura zi unde iti doresc tie mai multi Cp dacat mie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sper sa te fi distrat bine si fara prieteni tai de pe Forum si sa fi baut o bere si in cinstea lor...

yo 06-03-04 20:58

Catalin Multi Ani nene :) s-ai parte de binecuvantari si fericiri :)
sa n-ai parte de politisti romani, amenzi, accidente si femei prefacute in scorpii :))

Multa sanatate ca-i mai buna ca toate :)

Hondarul 06-03-04 21:56

CINE-I NASCUT IN MARTIE, HAI SUS, HAI SUS, HAI SUS...

SA BEA PAHARUL PANA LA FUND, SI SA MAI TOARNE INCA UN RAND...

STAI JOS, STAI JOS, STAI JOOOOOOOS...

VA MULTUMIM FRUMOOOOOOOOOOOOOOS...

:caffine: :caffine: :caffine: :caffine: :caffine: :caffine:

TRAIASCA NASHU' MAREEEEEEEEEEEE......

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI....

ps: muzica, trebuie sa v-o imaginati...

:peace: :peace: :peace:

pimp_lex 07-03-04 01:54

LA MULTI ANI CATA!!! Si la cat mai multi cai si curse castigate!!!!

:drunk: :peace: :peace: :drunk:

Gabi_323i 07-03-04 09:13

bine bine noi petrecem aici dar unde e sarbatoritu? :? :?

PS: Hondare :D :D :D :D :D

b99sha 07-03-04 12:53

La Multi AniKata!!
Sa-ti iasa toate asa cum vrei!
Sa dai peste fete de care sa te indragostesti ca sa vezi k e mult mai frumoasa viatza!
Si NU in ultimul rand sa ai grija de masina/ile tale si ele sa aiba grija de tine, :wink: si la cat mai multi cai :)

catalin rs4 07-03-04 16:51

fratilor am dormit..pana acuma la 16..acuma mam trezit ca mam culcat la 7 dimineata..ce sa zic cand mam uitat pe forum ..si-am vazut ce scrie aici..nu mia venit sa cred.. :lol: :lol: :lol: :lol: va multumesc la toti din suflet pt urari..si sa na vedem cu bine..cat de curand inca odata multumesc ..inca numi vine sa cred..astia da prieteni.. :peace: :peace: :peace:

tekno 07-03-04 17:31

LA MULTZANI !!!!!!!!!!!!!
:chillpill :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :drunk: :hug: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

sa itzi dea dumnezo... tot ce vrei tuh...

PS
ai grija ce-tzi doreshti... se paote intampla :lol:

ZoliaT 07-03-04 21:46

La Multi Ani
La Multi Ani
La Multi Ani
La Multi Ani
La Multi Ani
......
La Multi Ani

TYE 07-03-04 21:52

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday dear Katalin ...
Happy birthday to youuuuuu

catalin rs4 07-03-04 22:39

:lol: :lol: :lol: :lol: ce sa zic va multumesc inca odata la toti .. :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:58.

- Copyright 2026 4Tuning