![]() |
VW GOLF IV
4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre golful asta ?
|
interesanta masina ... arata destul de bine da totusi negreala aia nu prea imi place daca ii numa pe capota si pe spoiler, ii da un look mai agresiv intr'un fel ... restu e ok ...
|
dunga neagra infecta nu imi place de nici o culoare jantele nu prea stralucite in rest e ok ,de ce nu mai mult poze???
|
alea sunt spinere mah ????? par a fi capace !
|
Re:
Quote:
mie unu imi place masina per total... mai ales tinand cont de herghelia de peste 200 cai putere de sub capota :) ( v6 , nu sunt sigur totusi ) |
am votat e frumosa intr-adevar pt ca chiar este
|
nu-i masina de spinere asta niciodata,alea-s de cruising de masini mari nu se preteaza pe golf parerea mea!!
in rest e marfa rau!! felicitari proprietarului!! |
mie unu imi place ...mai putin dunga aceea de pe capota..careia nu ii gasesc rostul 8)
|
propabil o tentativa de a copia grila de la GOLF V GTI :) banuiesc.. :)
|
baieti pentru mine masina asta se situeaza la un 9. desigur parerea mea :)
|
nu-mi place .... nu merge dunga aia neagra peste albastrul masinii deloc...da deloc deloc...
|
interesanta dar ceva despre sisemul audio din pordbagaj nu se spune nimic sau nu detine asa ceva :P
|
detine dar nu il cunosc personal pe proprietar ca sa il pot fotografia :( :(
|
gta am pus si poze cu bordul + woofer
|
am multe de spus... :)
1) ce dreaq ma ?? iti tunezi masina super mishto si in interior ai lemn ?? macar de era alta culoare!!!! Albastru,....mergea mai bine!!!mult mai bine 2) nu inteleg dc oamenii prefera sa aibe in portbagaj o cutie de lemn... :) cand poti sa ti`l amenajezi in asa fel incat sa mai icapa si o valiza..si pun pariu ca ar arata mult mai bine!!! 3) frumos DVD`ul :) cam atat :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning