![]() |
Mitsubishi RA
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b5d1b39f32.jpg
Mitsubishi RA Mitsubishi a prezentat la Detroit conceptul RA, un coupe diesel, cu design "ultraseducator", dupa cum apreciaza cei de la Caradisiac. RA e dotat cu un un nou motor diesel puternic si economic, insotit de transmisia Twin Clutch SST (dublu arbore), care il va ajuta si pe Lancer Evo X la nevoie. Motorul lui RA este unul 2.2l 16V cu patru cilindri, si pune la bataie 204 CP, cuplul fiind de 420 Nm. Mitsubishi RA, care ar urma sa inlocuiasca modelul Eclipse, dispune de suspensii active. Caracteristicile tehnice ale conceptului RA sunt urmatoarele: - lungime: 4,44 m - latime : 1,90 m - Inaltime: 1,31 m - Ampatament: 2,63 m - 2 locuri - Motor 2.2l Clean Diesel - Cuplu maxim 420 Nm - Transmisie Dublu-Ambreiaj SST - Cauciucuri 285/30R21 |
Re: Mitsubishi RA
super tare mashina.. chiar faine linile alea 8)
|
Cred ca e inspirat de imaginea unui rechin ..chiar seamana :)
|
daca o sa arate cat de cat la fel ca prototipul atunci o sa fie o masina incredibil de frumoasa ( nu k nu ar fi si modele mai vechi frumoase)
|
ce au frate toti cu dieselu`...exact acu knd sa scumpit motorina... f mijto..... ecplipse mai evoluat
|
ee superrr tare rechinu asta :-> daca as avea una dasta as dormi in ea si as bagao in tzipla cand mergeam pe strada =))
|
cel putin mie imi place,de la capitolul design pana la diesel(in majoritatea cazurilor imi place mai mult un 'dizal' decat o benzina)
|
10 Attachment(s)
noi poze :
|
Arata super bine extraordinar de fumoasa masina si interiorul nemaipomenit,cat de bine dau jantele astea pe masina!super
|
RA ... zeul soarelui la egipteni, o avea vreo legatura numele?
|
frumoasa... pacat ca botul ala nu prea pune in valoare designul masinii... ar fi mers mai altfel... dar overall e super tare
|
nu cred ca o sa apara,nici macar o asemanare,arata prea bine si prea fioros:D
|
cat de agresiva poate sa fie bijuteria asta....belea rau
|
:shock: am ramas fata cuvinte ...
|
si eu am ramas fara cuvinte