![]() |
Oferta zilei pe eBay: Prototip Zburator
21 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b5744b2031.jpg
Oferta zilei pe eBay: Prototip Zburator Cauti ceva exotic? Cunostintele tale despre vehicule depasesc aria auto? Avem o licitatie pentru tine. Ceea ce vezi in fotografii este ultimul Sky Commuter Prototype in viata. In timp ce unii ar crede ca locul acestui obiect zburator neidentificat e la muzeu, initiatorul licitatiei spune ca "vehiculul e in mare parte functional, dupa ce inveti cum e cu sursa de putere"...La momentul consemnarii, licitatia ajunsese pana la 45300$, dar se asteapta o crestere si mai mare. Sky Commuter-ul este inregistrat si are numar valid, deci se pare ca licitatia e pe bune. In urma cercetarilor, s-a constatat insa ca asemenea vehicule s-au ridicat intotdeauna de la pamant, dar apoi s-au facut zob...Sfatul nostru? Lasati acest obiect in pace... |
Re: Oferta zilei pe eBay: Prototip Zburator
e tare ee ff buna pt bucuresti :D :))
|
chiar nu cred ca masinaria asta zboara.....
|
foarte multe poze...dar totusi .. nici una in care zboara ? :D de ce... ?
|
tare ca idee dar degeaba k tot nu o sa poti sa faci ce vrei tu cu ea
|
si chiar merge>?
|
am cautat o gramada pe net macar un filmuletz de 10 secunde in care sa arate macar k se ridica de la pamant.....si fals sa fi fost sa il ridice cu macaraua:)))) dar nu cred:D
|
este o optiune buna pentru drumurile noastre,dacia ar trebui sa lase loganul si sa se apuce de asa ceva:))
|
care e faza cu "dupa ce inveti cum e cu sursa de putere"...k sincer nu prea inteleg
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning