![]() |
Mitsubishi a dezvaluit pretul lui Evo X GSR
10 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b553489571.jpg
Mitsubishi a dezvaluit pretul lui Evo X GSR E oficial. Noul Lancer Evolution X GSR va costa 32990$, intr-o versiune de baza. Pretul creste, in functie de dotarile suplimentare. Pachetul "Sight, Sound and Spoiler", care include faruri HID, un sistem audio de 650 W Rockford-Fosgate ICE, Sirius, eleronul specific lui Evo si deschiderea fara cheie FAST costa 2000$. Daca se adauga si un sistem de navigatie cu harddisk de 30 gb, pretul creste cu 1999$. Kitul aerodinamic optional se poate achizitiona cu 2000$. La interior, se poate adauga un cap de schimbator din aluminiu si un maner modificat pentru frana de mana, oferite la 399$. Mitsubishi nu a comunicat si pretul variantei de top, dar unii apreciaza ca ar costa in jur de 40000$. |
Re: Mitsubishi a dezvaluit pretul lui Evo X GSR
la ce stie masina eu zic ca se merita...oricum nu mi-o permit numai daca vand apartamentul si dorm in ea :)
|
"La interior, se poate adauga un cap de schimbator din aluminiu si un maner modificat pentru frana de mana, oferite la 399$" nu stiu cum sa va zic dar mie mi se par exagerat de scumpe alea doua piese de aluminiu
|
e tare ....
|
Quote:
|
Noul Lancer Evolution X GSR isi merita toti banii am un respec mare pentru mitsubishi,tot timpul am spus ca este o masina cu care te poti plimba pe strada ,dar in orice moment o poti baga pe un teren accidentat ca isi face foarte bine treaba
|
amo intebare care ma framanta de ceva timp..mult timp...DE CE DRQ O MASINA SPORTIVA (CA EVO) E IN 4 USI..***......
P.S. detest masinile in 4 usi |
mai multe jucarii si mai putina performanta... o sa se vanda in draci:???: :rolleyes2
|
urasc spatele ala....fata e agresiva dar spatele e de-a dreptul hidos
|
bai e frumoasa masina ...dar spatele....nu e chiar asa de stralucit...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning