![]() |
Ford mizeaza pe conceptul Verve
10 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b5336566d8.jpg
Ford mizeaza pe conceptul Verve Ford a prezentat in cadrul Salonului de la Detroit un concept cu patru usi, denumit Verve, destinat pietelor auto din America de Nord. Alaturi de noul Verve Sedan va fi construita si o varianta europeana cu trei usi. Experienta marcii Ford pe plan european in aria masinilor mici a influentat aparitia conceptului Verve. Oficialii au spus ca acesta va stabili "noi standarde globale" privind calitatea, designul si confortul clasei din care face parte. Pentru a-si familiariza clientii cu masinile de clasa mica, Ford a integrat in Verve numeroase elemente inedite pentru acest segment: un design indraznet, materiale si electronice de calitate premium, functionalitate ridicata si economisirea carburantului gratie motorului in 4 cilindri. Ford Verve Sedan va ajunge in Europa si Asia in 2009. Americanii mai au de asteptat pana in 2010. |
Re: Ford mizeaza pe conceptul Verve
e tare ...zici c ae din redline cu pozele astea :))
|
imi plac jantele mult
|
io as zice sa nu mai mizeze atat pt ca biata de ea e urata rau... deh... noile masini ford facute cu toporu 8-|
|
mai, mie mi se pare ok, desul de revolutionar si ***uristic.Ce mi se pare cam caraghios e ca avand un design destul de sf si interiorul si mai star-trek, va avea un motor in 4 cilindri.Mi se pare cam ilar, numai cand te uiti si la jentile alea, parca ar promite nervozitate de skyline tunat.Cam ca si cum as vedea pe audi R8 (nu ca as compara modelele...e doar un exemplu) un motor in 5 cilindri in linie.
|
mizeaza bine... arata super masina...
|
Quote:
|
tot mai bine parca arata mondeo mk4
|
Imi place foarte muklt cum arata , este o masina extraordinara si anul viitor poate o vedem si pe la noi .
|
Quote:
|
chiar ca parca e din filmul redline.poate n u o sa ramana doar la =concept car=
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning