![]() |
BMW seria 1 de la H&R
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...b4e8fa29b1.jpg
BMW seria 1 de la H&R Versiunea de top 135i are sub capota 306 CP, iar cuplul dezvoltat este de 400 Nm. Kitul aerodinamic si suspensiile de la H&R pot spori in mod simtitor placerea condusului la volanul lui 135i. BMW-ul modificat de H&R se apropie ca performante ale motorului de Carrera. Aspectul exterior este de departe mai sportiv, asta si datorita micsorarii garzii la sol, undeva intre 40-60 mm. |
Re: BMW seria 1 de la H&R
e super tare :-> BMW Power mai ales motoru e grav
|
Quote:
|
e tare masina . prin performatele pe care le are . dar asa ca model . nu imi place de nici o culoare . parca e un bocank :lol: .....
|
Wow au pus motorul de 3000 cmc biturbo si pe gargaritza asta, ce poa sa faca nici nu vreau sa ma gandesc.
|
e cam inghesuit,pacat de motor:D
|
nu am vazut nici unul in romania
|
dar la ce pret ajunge????
|
MIe chiar imi place masina si .... ca design dar in special ca performante :-)
|
Dupa cum arata si ce motoare sunt pe ea, cred ca nemtii spera ca masinuta asta sa reinvie ce a fost in 90 cu ursuletul. Am vazut deja una prin TM e mortala masina, dar scumpa.
|
bestial .. imi place linia masinii .. pacat de culoare...prea 'serioasa' pt gusturile mele..un alb ar fi fost ok :D
|
masina e OK din toate punctele de vedere
|
foarte frumoasa ai zice ca e m3 binenteles nu asta ultimu w8
|
7 Attachment(s)
Quote:
ps.dati click pe poza marita si puteti vedea in detaliu! Ursul care se trezeste din hibernare! |
aia e de la mine cu ursu se trezeste din hibernare! tare asta victore! sa mor eu ...chiar ca revine incet ursuletul la putere sub forma seriei 1.e la fel de mic,agil,intr-adevar arata ca un bocanc ,dar e un bocanc cu 6 cyl bavarezi ! super misto versiunea aero pack :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning