Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   VW Golf V - B 36 ZLH (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6281-vw-golf-36-zlh.html)

blowwind 27-06-05 23:02

VW Golf V - B 36 ZLH

3 Attachment(s)
Cred ca cel mai frumos Golf V din tzara la ora actuala :)...
+ body kit s pleaope
+ culoarea
- stopuri *
+ jenti
+ dubla evacuare

are nota 9 de la mine din simplu motiv ca spatele n`are nici un farmec...adik nu prezinta nici un pic de agresivitate *

* - afirmatziile sunt facute din punctul meu de vedere... :)

DVDValy 27-06-05 23:06

e frumoasa foc :D

luca 28-06-05 00:10

Arata foarte bine. :wink:

GolfuletzS 28-06-05 08:37

god job ...excelenta :D

Alexutzzz 28-06-05 09:28

misto e prezentata si in revista supercar de luna asta oricum e misto nici mi enu imi place spatele da de nici o culoare si parca ii veneau bine si niste vyniluri

quze 29-06-05 00:29

pacat ca nu e gti , nota 10 anyway

IS 18 BOG 29-06-05 06:33

prea mult albastru ... :P

helljackbt 29-06-05 07:27

ce as face un test drive

avand in vedere faptu ca vw Golf 5 e masina mea de suflet din partea mea are 10 desi eu sunt pt o culoare mai inchisa un negru sau daca nu un verde gen cum au astia de la politie vestele !!!

jantele sunt de 5 stele !!!

in spate parca da nashpa stikeru cu C&C tuning !!

madfish 29-06-05 08:05

spatele este chair ff reusit ... + si culoarea

WRC-rulez 29-06-05 08:38

culoarea este discutabila ... dar gusturile nu se diskuta
In orice caz spatele nu imi place deloc ... mai bine arata kre k stock d la spate ... in rest masina e frumoasa intr-adevar :peace:

HAL 30-06-05 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WRC-rulez\"
culoarea este discutabila ... dar gusturile nu se diskuta

masina a fost neagra la origine arata foc!! si acum e marfa poate doar culoarea sa fie un minus dar da bine oricum!!

felicitari ptr proprietar e mare lucru sa bagi atatia bani in masina in ziua de azi!! :woowoo: :woowoo:

zGb 01-07-05 20:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
masina a fost neagra la origine arata foc!! si acum e marfa poate doar culoarea sa fie un minus dar da bine oricum!!

umila mea parere este ca trebuie sa fii un idiot sa ai masina neagra si s-o vopsesti asa....

Quote:

Originally Posted by \"HAL\"
felicitari ptr proprietar e mare lucru sa bagi atatia bani in masina in ziua de azi!! :woowoo: :woowoo:

bani multi in golful asta 5? poate doar vopseaua; in insomnia avem un golf 5 care no offence cred ca numai franele lui pe fata costa mai mult ca tot kit-ul acestui golf 5

parerea mea despre masina...culoarea e aleasa pt impact vizual e ok pt unii, kit-ul e dragut cu toate ca o bara fata de GTI ar fi rupt gura, spatele la stopuri este groaznic iar jantele sunt mult prea comune...sunt invechite moral

zGb 01-07-05 20:54

am uitat...am votat merge...iar bara spate imi place dar tips-urile nu se potrivesc sunt putin cam mici si sa nu mai vorbim de faptul ca unul din ele e pus stramb

im570rm 05-07-05 14:35

din spate seamana cu altea...asa mi se pare...botul e ok :)

lowrider 05-07-05 14:45

Intradevar o masina reusita.Se vede unde C&C lucreaza.Finut,nu foarte incarcat,nu aceleasi super mega comune kituri(gen spate modena :lol: )Pacat insa ca e in 4 usi,arata muult mai bine in 2.Si probabil motorul,banuiesc ca nu e GTI dar se pot scoate performante remarcabile si din Tdi-ul de 140

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2025 4Tuning