![]() |
Achizitionarea unui ATV second hand din Germania.Pas cu pas.
Acte necesare in Germania: pass sau CI
Acte primite in Germania: -briful mare (cartea de identitate) -briful mic (talonul) sau radierea din Germania -factura -talonul international (verde) -placute cu nr. de inmatric. din Germania -COC (certificat de conformitate) Acte necesare RAR pentru omologare: -programare RAR (tel.9672) ; aveti nevoie de ultimele 6 cifre din seria sasiului, culoare, marca -briful mare -COC (certificat de conformitate) -act identitate -factura tradusa Acte necesare inregistrarii vehiculului la Administratia Financiara -copie factura tradusa si legalizata -copie carte de identitate romaneasca -C.I. *se ia fisa de inmatriculare cu viza pe ea *trebuie declarat bunul in 30 zile altfel sunt amenzi de platit de la 150 ron Plata taxei de prima inmatriculare: atv-urile si moto sunt scutite (sa speram ca asa va ramane mereu) Acte necesare inmatriculare: -cerere inmatriculare (se ia de la xerox din fata politiei) -fisa inmatriculare cu viza sectia financiara -factura original si copie -C.I. original si copie -asigurare RCA original si copie -inspectia tehnica (se primeste la RAR o data cu certificatul de autenticitate) -cartea de identitate original si copie -chitanta taxa inmatriculare (CEC) -chitanta taxa talon (CEC) -chitanta plata placute inmatriculare (caserie politie) -briful mare -talonul international (verde) + placutele de inmatriculare primite in Germ. |
Re: Achizitionarea unui ATV second hand din Germania.Pas cu pas.
Frumoasa prezentarea procesului.Spune-mi cat te-a ajuns transportul de acolo pana nici?
|
.Pas cu pas.
m-ar interesa si pe mine daca e mai rentabil (pret+transport+alte eventuale cheltuieli) sa-ti iei un atv din nemtzia
un kymco de 150 spre exemplu costa la noi vreo 2900 EU nou rog baietii care se pricep sa posteze nejte informatii :sad: |
mare atentie la COC ! ca dak nua re4 coc si are omologare individuala aia e valabila doar in germania la noi in tara enula la Rar si nu veti putea obtine nr de inmatriculare..
PS am ceva preturi bune pt scule noi PM :) |
un linhai 2x4 .4x4 la ce pret e in germania :D ? m-ar interesa si pe mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning