![]() |
4,5 milioane de masini, in Romania
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/34788eaa55fdfa.jpg
Parcul auto al Romaniei a ajuns, in 2007, la 4.501.266 de masini, ceea ce inseamna o crestere de zece la suta fata de 2006. Asa arata ultimele statistici ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a Ministerului Internelor. Potrivit acestora, romanii prefera autoturismele noi, numai anul trecut fiind inmatriculate in circulatie 312.533 de astfel de masini. La aceasta categorie, pe primul loc in „topul” preferintelor romanilor este Dacia, urmata de Renault, Volkswagen, Skoda si Opel. Sursa: Evenimentul Zilei |
Re: 4,5 milioane de masini, in Romania
Loganul acum nu mai este o oarecare dacie, acum este intradevar masina + k au preturi acceptabile fata de celelalte masini !
|
Quote:
|
mdea...MariusD...are dreptate..la 10 mii iti eu o masina la mana a doua de moare lumea
|
Quote:
nu m-ati inteles, dacia nu mai e ce era inainte , am facut comparatie intre vechea dacie (1310 ) si cea actuala. intradevar la 10 mii de eruro iti cumperi o masina " de moare lumea " da toti cauta masini noi . apreciati si voi faptul k nu mai suntem asa primitivi, am mai evoluat si noi . mercedesul nu a evoluat in 3 ani . tu poate iti permiti sa iti cumperi o masina la 19-20 mii de euro dar majoritatea nu ,dupa cum arata si sondajele !!! |
Daca nu era "Taxa de prima inmatriculare" cu sumele lor fabuloase din care au "tras" sute de mii de euro (dar hai sa nu aprofundam) , sunt de parere k acum se facea o statistica a "celei mai importate masini" sau firma de masini.
|
Quote:
|
cred ca e gresit pus titlul,ar trebui pus masini pe care si le permit romanii,ca daca s-ar face un sondaj cu ce prefera.......
|
Quote:
|
frate e cumparata mai mult de taximetristi si oameni care nu prea isi permit figuri............nush nu suport masinutza asta daca mi-ar da cnv sa aleg intr-un fiat 500 si un logan as lua fiatu fara sa discut..cu loganu te rastorni si rasucesti ff repede pe langa uburuza aia :)) care e mult mai distractiv cu una daia pe strada
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning