![]() |
Punto - '98
10 Attachment(s)
salutare la toata lumea, m-am gandit sa-mi expun si eu puntachele
astept sugestii si critici(care prind bine). asta este munca de anul trecut anul asta urmeaza un nou interior si o noua inima 1.4 GT:D |
Re: Punto '98
mijto masinuta..am vazuto de multe ori pe strazi....
|
Succes cu transplantul :lol:
O mica curiozitate am si eu : bordul a fost vopsit ( nu ma refer la consola centrala facuta in alb ) |
Quote:
|
Misto masinutza!! Imi place spatele, dar totusi punei o finala MARE...sa arate mai agresiv!!in rest arata bine..spoilerele de unde le ai??
|
salut,arata bine puntache dar tare sunt curios de unde ai luat pleoapele din a 3-a poza si cat te-a costat geamuriile fumurii?de spoilere nu mai are rost sa intreb :P
|
salut , pleoapele sunt de A6 modificate ,geamurile sunt cu folie si au fost cam 800.000 , iar spoilerele sunt de audi de la kerscher modificate pt punto
|
am vazut ca ultimele poze nu le mai ai puse,ce s-a intamplat cu ele?mai poti face rost de o pereche,m-ar interesa si pe mine.ps: folia e omologata?
|
ceva poze noi
|
Noroc colega si multa bafta la tunarit puntachele ;) Ma mai tii minte, nu? :))
|
in urma unui mic accident puntache va primi un nou spoiler pe spate, dar nu ma pot decide inca ce sa fac, sa-l repar pe al meu sau sa-l pun pe asta?
|
arata bine amandoua .. din cate am observat cred ca se potriveste mai bine acesta cu spoilerul tau fata .. doar o parere
|
asa ziceam si eu dar mai aveam nevoie de un impuls ,mersi
revin cu poze dupa vopsit |
3 Attachment(s)
salut, in sfarsit a aparut si donatorul ,1372 cmc, turbo, 98kw stoc
dar parca nu l-as desface, ma gandeam sa astept pana in iulie, ca daca se aproba noua taxa m-ar costa vreo 300 inmatricularea |
e frumoasa foc :X,la ce pret ai achizitionato?e din italia nu?
|
All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2025 4Tuning