![]() |
Renault r5GTT - intrebare
un motor de r5gtt in cati cp se poate duce cu un buget de 2.000 e .. cui poate sa imi dea niste informoatii i`as fi recunoscator .. mersi mult
|
Re: Renault r5GTT - intrebare
www.rtoc.com
sau r5oc.com sau .net in fine cauta si tu e un forum dedicat in special modelelor turbo de renault si gasesti f multe info despre R5. cred ca de cand am intrat eu pe acolo si pana acuma accesul se face pe baza unei plati, dar daca ai 2000E de investit in motor ai si 15E ca sa ai acces la informatie timp de un an. |
;) mersi mult ..
|
HA HA HA ce glumita...
uite pistoene cam 200 buc =800 biele 300 buc = 1200 vibrochen .....1800 turbina ....minim 1000 basca restul.deci nu 2000 nu o sa treci de 180 cai max 200 pt 10 min |
Quote:
- Turbina de 200SX + carburator GR A + axa cu came + alte maruntisuri = 200CP - si pt 400m considerand ca aia 200cp sunt varf si nu sustinuti pe o plaja mai mare, ar trebuii sa tina |
Quote:
|
nene.cu r5gtt rupi multe masini dak stii ce sa i faci.io nuj exact da cre ca e cam acelasi lucru care l spune si 200sx. tata are r5gtt a fo pilot la rally romania ... e sport omu.e mecanic auto ... el stie mai multe baga id ul meu dak e... si vb
|
deocamdata am renuntat la idee .. mersi mult baieti pt. ajutor
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning