![]() |
GPS Sony NAV-U cu Dual View
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...67e14046f6.jpg
GPS Sony NAV-U cu Dual View Sony a lansat noua linie de GPS-uri NAV-U. Ambele Modele NV-U73T si NV-U83T beneficiaza de Dual View pentru utilizatorii care doresc sa vada detaliat o locatie. Functia este foarte utila atunci cand ne amintim un loc ghidandu-ne doar dupa punctele de reper care il inconjoara. Cand semnalul GPS este slab, functia Position Plus asigura o estimare mult mai fidela a pozitiei. Gadget-ul este dotat si cu senzor pentru presiune, sezor giroscopic si de acceleratie, fiind cu un pas inaintea aparatelor care nu detin aceste functii. GPS-ul de la Sony are si alte facilitati: Bluethooth Hands-Free Phone Calls (pentru modelul NV-U83T), shortcut-uri pe touch screen, icon-uri pentru restaurante, hoteluri, benzinarii si magazine, 5 milioane puncte de reper, harti stocate pe memoria flash de 2 GB, slot Memory Stick Duo. Modelul NV-U73T are un ecran de 4.3 inci, cu aspect ratio de 16:9. NV-U83T este dotat cu Bluetooth hands-free, un ecran mai mare si un sistem de management al pozitiei Position Plus. Pretul pentru modelul NV-U73T este de 350$, respectiv 500$ pentru NV-U83T. GPS-ul va fi disponibil din primavara, dar se pot face precomenzi pe site-ul www.sonystyle.com/navu. |
Re: GPS Sony NAV-U cu Dual View
frumoasa jucarie .... dar nu cred k este foarte necesara ... dar e utila
|
eu unu am mers cu un gps prin bucuresti cateva zile mai mult ma sacaia prin comenzile vocale...dar arata "frumos noaptea" :-P
|
salut . omule am si un sony nav - u si nu am harta romaniei poti sa ma ajuti si pe mine? pls just_daniel_me asta e idu meu! intra pls .ms
|
re:
am si eu nevoie de harta romaniei ..cine o are ? plzz |
Quote:
|
Quote:
|
pe majoritatea gps-urilor sony din gama noua ( cel putin sigur pe nv-u73) se poate pune igo 2008 cu full eu .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning