Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   stroboscoape faruri (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/62462-stroboscoape-faruri.html)

phaeton 10-01-08 20:20

stroboscoape faruri

stie cineva ceva despre stroboscoapele astea ? http://www.*****************/standard...cts.php?id=194

sau stiti altele mai bune...mai misto ?
nu vreau tiganie, doar o lumina alba, finutza in faruri, care sa clipeasca

sil4tuning 10-01-08 20:25

Re: stroboscoape faruri

atunci de astea ai nevoie am avut eu tot de la ei luate acum 2 ani, am dat 80 ron atunci si le aveam in proiectoarele de la logan, erau misto

phaeton 10-01-08 20:27

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1286086)
atunci de astea ai nevoie am avut eu tot de la ei luate acum 2 ani, am dat 80 ron atunci si le aveam in proiectoarele de la logan, erau misto

da mi si mie te rog mai multe detalii despre ele, ca pe site nu scrie mare lucru.
ce fel se vad noaptea, ziua ? le reglezi "rapiditatea" din interior ? cum se monteaza (modul de prindere) ... ?

Psycho 10-01-08 20:35

sunt niste porcarii alea .. daca , cauti ceva cat de cat mai ecspensive ( nu-mi merge ics ) asa .. cauta d`alea poctoava ca sunt mai profesionale alea sunt niste turcisme ordinare

phaeton 10-01-08 20:37

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1286110)
sunt niste porcarii alea .. daca , cauti ceva cat de cat mai ecspensive ( nu-mi merge ics ) asa .. cauta d`alea poctoava ca sunt mai profesionale alea sunt niste turcisme ordinare

astea sunt singurele pe care le am gasit.
nu stiu despre care vorbesti...potcoava ? :rolleyes2

Psycho 10-01-08 20:47

uite despre asta vorbeam ...

sunt profi ;)

[IMG]http://farm1.static.***********/251/444582956_504562cadb.jpg[/IMG]

phaeton 10-01-08 20:50

cred ca m ar incanta si pe mine m ai mult stroboscoapele astea.
daca tot mi le ai aratat, sti cumva de unde le pot achizitiona ?
se pun in locul becurilor de pozitie ?

Psycho 10-01-08 21:02

nu ... se cumpara cu tot cu instalatie , cu jocuri de lumini si sunt profi

si .. cauta pe la bazar ca era un baiat care vindea si avea un feedback foarte bun .. si nu erau la preturi mari ;)

paunionutz 16-01-08 17:05

cum scria si in anunt sunt interzise pe drumurile publice si se risca dosar penal pe langa suspendarea permisului, ca si in cazul folosirii sirenelor care imita salvarea, militzia sau pompierii

phaeton 16-01-08 17:09

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1295977)
cum scria si in anunt sunt interzise pe drumurile publice si se risca dosar penal pe langa suspendarea permisului, ca si in cazul folosirii sirenelor care imita salvarea, militzia sau pompierii

iti retine talonu (in cel mai rau caz), nu iti face nici un dosar penal
le am luat deja, cand am timp am sa le montez pe masina

Psycho 16-01-08 18:59

daca te limitezi cu folosirea lor .. nu o sa ai probleme ;)

paunionutz 16-01-08 21:15

dap MEA CULPA nu am mai deschis de mult o carte de legislatie, dar m-ati facut curios siiata ce am gasit:

ART.88
.............
6. Sunt supuse confiscarii:
a. mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore detinute, montate si folosite pe alte autovehicule decat cele prevazute la art. 32 alin. (2) si (3);
b.dispozitivele care perturba functionarea mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului;
c.placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare care nu corespund standardelor in vigoare si care sunt montate pe vehicule;
d.vehiculele cu tractiune animala, cand circula pe drumurile publice pe care le este interzis accesul ori pe alte trasee decat cele stabilite de autoritatile publice locale.

ART. 88^1
1. Pe langa sanctiunile contraventionale, politistul rutier dispune, in cazurile prevazute in prezenta ordonanta de urgenta, si una dintre urmatoarele masuri tehnico-administrative:
a.retinerea permisului de conducere si/sau a certificatului de inmatriculare ori de inregistrare sau, dupa caz, a dovezii inlocuitoare a acestora;
b.retragerea permisului de conducere, a certificatului de inmatriculare sau inregistrare ori a placutelor cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare;
c.anularea permisului de conducere.

bulldog_cox 26-01-08 16:49

unde gasesc si eu asa ceva?
si la ce pret?

phaeton 26-01-08 17:55

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 1316020)
unde gasesc si eu asa ceva?
si la ce pret?

am eu daca vrei.
le vand pe cele de pe autoaccesorii. nu le am mai montat pe masina.
le dau ieftin ;)

bulldog_cox 26-01-08 18:01

la ce pret...totusi celelalte sunt mai de calitate.....zi-mi un pret si mai vedem
10x

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning