![]() |
stroboscoape faruri
stie cineva ceva despre stroboscoapele astea ? http://www.*****************/standard...cts.php?id=194
sau stiti altele mai bune...mai misto ? nu vreau tiganie, doar o lumina alba, finutza in faruri, care sa clipeasca |
Re: stroboscoape faruri
atunci de astea ai nevoie am avut eu tot de la ei luate acum 2 ani, am dat 80 ron atunci si le aveam in proiectoarele de la logan, erau misto
|
Quote:
ce fel se vad noaptea, ziua ? le reglezi "rapiditatea" din interior ? cum se monteaza (modul de prindere) ... ? |
sunt niste porcarii alea .. daca , cauti ceva cat de cat mai ecspensive ( nu-mi merge ics ) asa .. cauta d`alea poctoava ca sunt mai profesionale alea sunt niste turcisme ordinare
|
Quote:
nu stiu despre care vorbesti...potcoava ? :rolleyes2 |
uite despre asta vorbeam ...
sunt profi ;) [IMG]http://farm1.static.***********/251/444582956_504562cadb.jpg[/IMG] |
cred ca m ar incanta si pe mine m ai mult stroboscoapele astea.
daca tot mi le ai aratat, sti cumva de unde le pot achizitiona ? se pun in locul becurilor de pozitie ? |
nu ... se cumpara cu tot cu instalatie , cu jocuri de lumini si sunt profi
si .. cauta pe la bazar ca era un baiat care vindea si avea un feedback foarte bun .. si nu erau la preturi mari ;) |
cum scria si in anunt sunt interzise pe drumurile publice si se risca dosar penal pe langa suspendarea permisului, ca si in cazul folosirii sirenelor care imita salvarea, militzia sau pompierii
|
Quote:
le am luat deja, cand am timp am sa le montez pe masina |
daca te limitezi cu folosirea lor .. nu o sa ai probleme ;)
|
dap MEA CULPA nu am mai deschis de mult o carte de legislatie, dar m-ati facut curios siiata ce am gasit:
ART.88 ............. 6. Sunt supuse confiscarii: a. mijloacele speciale de avertizare luminoase si sonore detinute, montate si folosite pe alte autovehicule decat cele prevazute la art. 32 alin. (2) si (3); b.dispozitivele care perturba functionarea mijloacelor tehnice de supraveghere a traficului; c.placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare care nu corespund standardelor in vigoare si care sunt montate pe vehicule; d.vehiculele cu tractiune animala, cand circula pe drumurile publice pe care le este interzis accesul ori pe alte trasee decat cele stabilite de autoritatile publice locale. ART. 88^1 1. Pe langa sanctiunile contraventionale, politistul rutier dispune, in cazurile prevazute in prezenta ordonanta de urgenta, si una dintre urmatoarele masuri tehnico-administrative: a.retinerea permisului de conducere si/sau a certificatului de inmatriculare ori de inregistrare sau, dupa caz, a dovezii inlocuitoare a acestora; b.retragerea permisului de conducere, a certificatului de inmatriculare sau inregistrare ori a placutelor cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare; c.anularea permisului de conducere. |
unde gasesc si eu asa ceva?
si la ce pret? |
Quote:
le vand pe cele de pe autoaccesorii. nu le am mai montat pe masina. le dau ieftin ;) |
la ce pret...totusi celelalte sunt mai de calitate.....zi-mi un pret si mai vedem
10x |
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning