![]() |
CLK ce n-am vazut pana azi....
5 Attachment(s)
asa ceva este extraordinar ....ce sa mai zic,ca nu mai am cuvinte...voi ce ziceti???
|
Re: CLK ce n-am vazut pana azi....
in 97-98 a facut legea, sunt intr-o editie limitata, iar pretul de la licitatie a fost de 1.523.765 $>am citit ;) !
mi se pare ultimed-car ! |
Este un CLK-GTR, un model construit pentru omologarea versiunii de curse FIA GT. Numai designul exterior are legatura cu CLK-ul W208. Caroseria este construita din fibra de carbon
Motorul era o versiune de 6.9 litri a motorului M120 V12 de pe S600 W140. A existat si o versiune pentru Le Mans, cu o versiune turbo a motorului M119 V8. Puterea varia intre 600 si 720 CP in functie de versiune. Modelul omologat pentru strada (25 buc) a avut doar motorul de 720 CP. Performantele erau foarte apropiate de ale unui Ferrari Enzo ~Nautilus |
kiar este urat... si luneta este copiata de la Ferrari F40
|
1 Attachment(s)
who cares.. :):) daca vezi unu d`asta pe strada.. e mai rar ca enzo.. :)
ah.. am gasit poze, luneta, seamana.. dar nu rasare :D @diavolo4u: l`ai vazut pe strada ? |
pe strada nu l-am vazut,ca nu ai unde sa mergi cu ea...dar am vazut-o la o expozitie de masini in Wörgl (langa München):-) si tot chitul spuneau ca ajunge in jur de 20.000Euro
|
in schimb eu am vazut pe strada in italia F40, nu am apucat sa ii fac poze.. eu eram pe plasa.. si masina se plima pe faleza..
|
1 Attachment(s)
si sa mai adaug una ..mai frumusica ...ii pica mai bine pe negru :-)
|
1 Attachment(s)
pun si eu 2ua legende
|
https://youtube.com/watch?v=lpwYBUvvd2I Aici este prezentarea de la Fifth-gear.
|
am vazut shi eu mercedesuri tari, in Stuttgart, la muzeul mercedes, dar e destul de tare, kitul este scump la 25 30.000 Euro
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning