![]() |
MARS PE 29 iunie in memoria lu KOS
ora si locul plecarii? traseul? ... detalii...
ps: eu nu le stiu, dar vreau sa le aflu si sunt sigur ca nu sunt singurul! Multumesc! |
Chiar nu stie nimeni? :?
|
oare toti ati fost prieteni cu el??? sau vreti doar sa pareti importanti??? cu multi cred ca nici nu a vorbit vre-o data.
|
radu_lkv: Total eronat postul tau...daca te referi la mine. Am pus o intrebare doar...in nici un caz cu scopul de a parea important.
|
lol, nu la tine ma refeream Adrix. ma refeream la altii mai mici care se tot baga-n seama :wink:
|
la mine cumva? nu cred ca ne cunoastem deci hai sa renuntam la presupunerile astea aberante... ;)
|
mai... una peste alta se pare ca va fi o caravana care va da cateva ture prin oras si va fi si un drum la bals pt cei care vor sa mearga. mai multe detalii nu pot sa dau pt ce nu stiu.
|
o sa fie un mars. DEATALII PE 28.06.2005 pe forum
|
Radu_lkv: Ok, ai dreptate :yes:
|
Cioara , asteptam sa ne dai un semn :wink: !
P.S. : daca vin fara frane(fara frane deloc...nici de mana nici de nimik :roll: ) e vreo problema ? :roll: ca am ramas fara frane :cry: |
Ale, in cazul asta sa te puna pe tine primul :lol:
|
mi s-a dus cilindru de frana :cry:
P.S. : vin cu dacia cred( :twisted: BREAK POWER! :twisted: )! :twisted: |
cei care vretzi ca maine seara sa participatzi la Marsul in memoria lui KOSU'va rog postatzi aici numerele voastre de telefon!!!vetzi primi maine un sms care sa va anuntza cum unde si cand!!!va multumesc anticipat!!pa pa!!!
GAB'u |
0743121243
|
0741081624
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning