Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Civic (!?) (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/62363-bmw-civic.html)

4TuningRO 09-01-08 23:57

BMW Civic (!?)

5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...550c74d390.jpg
BMW Civic (!?)

Kitul exterior, luminile, jantele, atitudinea...la prima vedere toate spun ca avem de-a face cu un BMW seria 5.

Inaintam insa spre fata, unde vedem un motor in patru cilindri.

Confuzie, teama, neincredere-toate sunt sentimente obisnuite.

Cum ne simtim insa cand realizam ca in aceasta Honda Civic s-au investit mai multi bani decat in fondul de studii al copiilor?
E mai bine sa fii posesorul unei Honde Civic, sau al unui BMW pur-sange?

Pana la urma, cui ii pasa, cat timp sunt boxele acelea albastre in portbagaj?

law53 10-01-08 00:24

Re: BMW Civic (!?)

un bavarez kamikaze...

Sonny 10-01-08 07:06

Superba culoarea. Criminale jentile!

no limits design 10-01-08 11:44

grilele alea sunt urat integrate in linia masinii si stopurile la fel ......... stiti vorba aia cu o floare nu se face primavara .......... pai asha shi aici ...... cu faruri shi stopuri de bmw niciodata nu o sa se transforme un civic in bmw..... mie personal nu imi place..... prefer un pur sange stock dekt chestia asta

Rookie 10-01-08 11:49

are dreptate no-limits, mai bine un pur-sange ... cu boxele alea albastre in portbagaj :lol: :lol:

UNLORD 10-01-08 18:06

E o masina "avorton"!!!

Tunelord 10-01-08 20:50

wow :shock: nice... frumoasa transformare 8)

I5@k 11-01-08 18:50

o porcarie la faza cu LCD in bara spate!! :-o.....pt ce?? cand schimbi roata sa te uiti la un film?? :)....nu are sens.....

dragos1989 12-01-08 19:15

:oops: :oops: Ce porcarie..cum sa transformi un civic intr-un BMW?? YUKK! O tampenie...Aia care au facut-o cred ca sufera grav..daca au vrut bimmer la ce plm nu au modificat un bimmer? Nu sunt de acord cu masina asta si cu nici o alta masina care sa fie modificata sa arate ca o alta...cum ar fi calibra sau 200sx modificate sa arate ca un ferrari..am vazut exemple si prin tara si pe net :oops: :oops:

Bmwaldo 12-01-08 19:22

kitch, de prost gust, plina de " senzatie " ... plina de crom ( = ieftin ) . Blasfemie totala, un 5ar arata bine cum e al lui zxz de exemplu :D .
In fine, prea multa " stralucire ", prea mult iti i-a ochii vopseaua, cromul... sincer. ... foarte nasol

pHeN0meN 13-01-08 01:08

nice car....dar e prea impopotzonata.....adik nu zic ca o sa se mearga cu asta pe strada dar sa ai una si sa ai dvd-player in spoilere...e grav ! m-ar durea sufletu sa stiu ca merg cu asa ceva pe strada...oricum imaginatia omului e bogata cand e vb de tuning :D o nota...ar fi 7

BogdanNZ 13-01-08 01:38

Masinile de genul acesta sunt facute in scopul de a fi prezentate la showuri si de a demonstra ce poate face o anumita firma de tuning daca se investesc destui bani in tuning.Este un exercitiu interesant si mascheaza foarte bine adevarata masina de dedesubt. Dar in principiu e un exercitiu facut pt reclama si marketing, indiferent daca va place sau nu, masina iese in evidenta, iar multi care au vazut-o live probabil vor tine minte numele tunerului.Si indiferent de parerea acestor gura casca...mai ales cand esti la inceput si doresti ca numele sa-ti fie cunoscut, ca in orice business, nu exista reclama negativa...

sKyNeT 13-01-08 14:04

un kitch facut calumea cu multa munca.
...si daca cromul e ieftin.....nu stiu ce sa mai zic

Takashy_Vtec18 13-01-08 23:43

...e frumoasa....sa reusesti sa scoti dintr-un civic asa ceva....e multa munka si trebuie apreciata...

rekin 24-01-08 02:01

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1285076)
grilele alea sunt urat integrate in linia masinii si stopurile la fel ......... stiti vorba aia cu o floare nu se face primavara .......... pai asha shi aici ...... cu faruri shi stopuri de bmw niciodata nu o sa se transforme un civic in bmw..... mie personal nu imi place..... prefer un pur sange stock dekt chestia asta

maaare dreptate ai :D mai bine modifica direct un seria 5 :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:01.

- Copyright 2026 4Tuning