![]() |
Cadillac Escalade EXT-manifestul antibling
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...54df5ac5a0.jpg
Cadillac Escalade EXT-manifestul antibling Printre masinile expuse la Consumer Electronics Show s-a numarat si Cadillac-ul Escalade EXT, care vrea cu orice pret sa iasa din tipare. Masina demo de la MTX Audio face abstractie de tendintele moderne actuale dominate de bling-bling, preferand sa fie cat mai mata cu putinta. Pana si farurile sunt fara stralucire. Elementul principal este insa sistemul audio masiv amplasat in spatele Escalade-ului. Acesta nu ne impiedica insa sa admiram o masina care merge in total contrast cu trendul prezent. |
Re: Cadillac Escalade EXT-manifestul antibling
Ce ma enerveaza stilu asta bling bling ... exact manelele de la noi. Arata la top gear cadillac escalade-u si explica cat de proasta e masina, o barca de 3 tone, fara stabilitate, cu plastice ieftine inauntru si cu un consum mai mare decat un tanc rusesc. Apoi aduce un negru sa explice care e faza cu bling blingu. Cica ei iau masina asta ca e mare, jante cat mai mari si cromate (asta e stilu sa fie mare si sa straluceasca). Cand stai la semafor si se uita tanti Beyonce la tine sa stie ca tu ai mii de bani chiar daca tu nu ai nimic in buzunar . Si cica tot in stilu bling bling mai intra si faptul ca aceasta masina te poate duce in punctul A in punctul B foarte incet.
Mi se par niste argumente solide in achizitia unei masini :) |
din cate vad eu...subwoofere patrate de la mtx??urmeaza sa fie lansata o serie cu suburi patrate ??
|
Masina arata foarte bine. I hate BLING-BLING
|
Quote:
|
Quote:
Da. http://www.patentstorm.us/patents/72..*****iption.html Aici este brevetul si descrierea lui sub Mitek Corporation.(MTX Audio) |
prea tare... atrage priviri desi nu straluceste deloc
|
nu prea inteleg cum e treaba cu brevetu ca pe site la kicker scrie ca ei sunt singurii care fac suburi patrate(desi am mai vazut si la hifonics) si cica vor da in judecata pe cei care vor sa mai faca suburi patrate
|
daca inventau ei roata ar fi fost ceva ...dar asa nu e decat o forma de marketing , oricum "taticii" sunt in europa ;)
|
tinand cont ca MTX a fabricat primul sub din lume pentru auto.....cred ca pot sa scoata si sub-uri patrate fara nici un fel de problema......deja au ajuns sa stabileasca "trend-ul" in domeniu
|
Masina asta este cam mata peste tot .. ,nu arata rau deloc oare ce putere scoate sub-urile patrate de la MTX?
|
voua vi se pare asta ANTI Bling?! mie mi se pare chiar FOARTE Bling ;) si chiar e !
|
Va rog sa discutati civilizat !
|
ups! okey, my bad
|
Singura parte rea la masinile de bling este aceea cand sunt duse la extrem. Vedeti in Atlanta moda Box-car (adica masinile alea gen Chevy Monte Carlo cu jante de 28" - 30").
Daca mi-as permite un Opel Admiral, normal ca i-as baga hidraulice, o vopsea turbata, etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning