![]() |
Rinspeed sQuba - Film sau Realitate?!-Conceptul ce depaseste limitele imaginatziei
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5459dadac7.jpg
Rinspeed sQuba - Film sau Realitate?!-Conceptul ce depaseste limitele imaginatziei Mergem sa ne dam o liniutza?.....sau ne bagam la un "sQuba"-diving? Intreabarea care va fi pusa dupa prezentarea noului concept de la Rinspeed, un automobil AMFIBIAN care este capabil sa transforme calatoria de pe sosea intr-o aventura marina la aproximativ 10 metri adancime doar prin apasarea unui singur buton. Uluitorul concept va fi dezvaluit intre 6 si 16 martie 2008 la Geneva Motor Show. |
Re: Rinspeed sQuba - Film sau Realitate?!-Conceptul ce depaseste limitele imaginatzie
cabrio sub apa? :lol: :lol: :lol: :lol: butonu ala ce-i face? o decapoteaza? :D
|
Re: Rinspeed sQuba - Film sau Realitate?!-Conceptul ce depaseste limitele imaginatzie
:))) deja o dam in gta :))
|
e mijto conceptul si ideea.... dar totusi.... cabrio sub apa??/ ....vb lui chuky... o dam in gta
|
Sunt oricum doar niste desene!
|
un lotus cu spate de anston...:lol: si chiar asa..cabrio sub apa? :lol:
|
interesant..asteptam conceptul sa fie dezvaluit :>
|
as vrea sa ma vad in asta...da sa aiba plafon ce naiba
|
... oamenii astia de la Rinspeed fac numai aberatii (in caz ca nu stiti la ce ma refer >>> astia sunt aia care au pus diamante pe un porche, la exterior!!!)...sa lasam masinile pentru strada si barcile pentru apa !!!
|
10 Attachment(s)
UNLORD poate nu stii cat de meseriasi sunt oamenii :D.
|
Foarte tare ideea. Imi amintesc cand eram un kinder si am vazut intr-un film cu James Bond o masina ce mergea sub apa.Cred ca era un Lotus Esprit.Ma bucur sa vad ca dupa vreo 20 de ani dupa filme, apare si pe strazi. Unde ma inscriu la un test-drive?
|
un cabrio sub apa, ce tare:))))
|
o cumpar sa merg prin piscina mea cu ea :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning