![]() |
Cine poate face chip tuning pe Mitsubishi Lancer 1.6??
M-ar interesa f tare sa fac chip tuning pe un lacer 1.6 model 2005, poate chiar o turbina daca se poate adapta... Masina merge frumos dar are decat 100 hp si cred ca ar mai merge catziva in plus. Sunt din craiova si aici mi-au zis ca nu se face chip la masinile japoneze... Dezamagitor. Daca stiti pe cineva care face in romania informati-ma si pe mine. :twisted:
|
Incearca la www.dimsport.ro , www.chiptuning.ro ! :wink:
|
yeap... am intrat, am trimits mail, sa vedem ce zic ....
mersi |
hmmm. Nimeni nu se pricepe la masini japoneze? Am primit raspuns cum ca numai la firme specializate, si ca cei de la chiptuning.ro nu fac... Prin firme specializate sa inteleg ceva legat direct de Mitsubishi si anume Rallyart?.. ca nici nu imi permit sa ma gandesc cat ar costa asa ceva la Rally Art :). O sa incerc la cei de la service Mitsubishi sa vad poate acolo se face ceva...
|
vorbeste cu Sebastian . . .are o mare experienta in domeniul tuningului de masini japoneze. sigur te va ajuta ,
|
as putea sa-ti trimit din SUA ..tot ce ai nevoie
pentru un tunning( body kits si motor) ca lumea..plus intructiuni de instalare dar numai sa gasesti pe cineva acolo care stie ce face adica sa fie bun cunoscator in asa ceva.
Daca te intereseaza....spune-mi si ne intelegem ..ok? |
ma intereseaza.... ti-am dat pm, astept raspuns
|
http://www.tcmturbo.com/
Da un mail/telefon si vezi daca se poate. |
Dupa cate stiu specializati pe japoneze sant Mastertuner www.unichip.ro :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning