![]() |
Nominalizari moderatori pentru sectiunea Iasi
Dupa cum spune si titlul topicului, a venit momentul sa alegem al doilea moderator activ pentru sectiunea Iasi. In functie de nominalizarile pe care le faceti, se va face un poll in care veti vota viitorul moderator, pentru ca totul sa fie foarte clar. Va rog sa argumentati alegerea facuta, si sa incercati sa va concentrati pe subiect. Stim cu totii motivele acestei actiuni si nu mai are rost acum sa rascolim trecutul. E momentul ca sectiunea Iasi sa se reabiliteze si asta tine numai de noi. Va invit sa va expuneti parerile intr-un mod sincer si civilizat. Cu respect, ZyZ 8).
|
Re: Nominalizari moderatori pentru sectiunea Iasi
Acum nu vreau sa fiu rautacios dar din ce sa alegi? Am obervat ca sunt maxim 10 useri activi care frecventeaza sectiunea iasi !
|
Personal eu il nominalizez pe Razvan Bakal. Face parte din Crazy Drivers, e un baiat cerebral si documentat, plus ca de multe ori a dat dovada de maturitate in gandire. Are experienta si este respectat de membrii cu vechime din comunitatea Iasi. Eu merg pe mana lui. Ca sa nu fiu gresit interpretat, nu se pun in discutie nominalizarile membrilor din Old School Motorsport, pentru ca moderatia sa fie echidistanta si obiectiva.
|
un mare UP pentru Razvan Bakal.. Subscriu la ce a spus Zyz.. !
Vreau doar sa spun ca il propun pe el la moderatie ca stie ce face ;) Nu are nevoie de explicatii. Hai sa refacem Iasul (sectiunea)! Bafta |
Up Up Up Bakal!!!;)
|
Uray....ne mutam inapoi? :lol::lol: De aceeasi parere cu Zyz, il sustin pe Razvan...
P.S. Acum am vazut si eu ca sunt membru mai vechi aici decat Slip si Zyz.... ia va rog putin respect :-P si propuneti-ma pe mine :lol: (joke).... |
de atunci am contul facut..dar activam pe anonimat cu mult inainte :P
|
multam fain pt votul de incredere...chiar nu ma asteptam
ideea e ca noi, cei mai vechi, aici ne-am cunoscut, aici ne-am certa si ne-am si impacat(unii, care au fost barbati si au recunoscut ca au gresit fata de altii) si aici am crescut. ar fi pacat sa dam cu piciorul la ceea ce ne-a adus impreuna din cauza unuia sau altuia....zic si eu asa..... |
UP pentru Razvan si de la mine. Se implica in actiune si este cu capul pe umeri.
|
Este vreo alta nominalizare in afara de cea a lui Razvan? Va mai ganditi la cineva care ar putea aparea in poll-ul care va trebui facut dupa inchiderea acestui topic ?
|
Pai daca e o singura nominalizare ce rost mai are un Poll? Sau sa ne dam si acolo cu parerea daca suntem sau nu de acord cu Razvan.....
|
nu are rost sa mai facem poll... :D ca nu are contracandidat.. Chiar si inainte..cand a fost vorba de o schimbare si m-au facut pe mine moderator.. am zis clar ca il sustin pe Raz-u'. ;) Daca tii neaparat sa faci un poll...fa-l si eu inchid aici. Poate nu imi dau seama la ce te gandesti ;)
Daca intr-adevar se fac schimbari aici.. atunci sunt sigur ca o sa ridicam iarasi sectiunea Iasi. Noi.. mana de "oameni prosti" ;) bafta |
Ideea era sa fie foarte clar pe cine vrem. Sa fie democratic. Dar, vorba voastra, daca alta nominalizare nu e...
|
Buna seara domnilor a trecut ceva vreme de cand nu ne-a mai auzit pe aceasta cale dupa cum observ incet incet sper si cred ca se va pune iar in picioare sectiunea iasi. Asta daca spiritele vor fi calme.Dar sa revin la subiect :tot pe Razvan il propun si eu nu pt ca mi-e prieten sau ca facem parte din acelasi club ci daor ca e cu capusorul pe umeri judeca tot timpul din toate punctele de vedere mai intai ia in calcul alternative apoi se apuca de ''macelarit":lol: deci Razvanelule ai pus-o toata lumea te vrea tu??:peace:
|
Un vot ferm si din partea mea, tot razvan. semnat: xex
Nu ne dezamagi ! De fapt doua, ca si frate-miu tot pe razvan il sustine dar nu poate sa-si faca user. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning