![]() |
ce cd player sa imi iau?:-?
vesnica problema... sunt incepator, adica nush mai nimic in ceea ce priveste sunetul la masina
am aprox 700 ron si nush ce mp3 player sa imi iau... initial ma hotarasem la sony cdx ra550, dar peste tot spuneti:"NU SONY!!!" am inteles si renunt la el... dar ce altceva?!:?: ce parere aveti de Pioneer DEH-P5900MP? astept raspunsurile voastre, cat mai repede... ms anticipat |
Re: ce cd player sa imi iau?:-?
pey urmatoarele se merita cel mai mult
1 CLARION DXZ578RUSB - 6.799.000 lei vechi ....asta e cel mai bun daca il gasesti pe stock la vreun magazin 2 PIONEER DEH-P40MP - 4.999.000 lei vechi.... ieftin si super bun pt bani lui 3 PIONEER DEH-P4900IB - 6.449.000 lei vechi |
Pioneer DEH-P5900MP nu e mai bun decat modelele de pioneer scrise de tine?! adica 5900-le e mai scump si e tot de la pioneer:D:D
|
sa nu ti iei sony ,sunt praf
am yoo si dupa nici un an nu mai citeste cd decat cand vrea el cred ca pt pioneer o sa optez si yoo |
nu e cu nimic mai bun fata de celelalte pioneer....decat la aspect in rest are aceleasi setari ca si celelalte si aceleasi iesiri...clarionu ala e cel mai bun ;)
|
mi-am luat p6900IB... ce parere aveti?! si ce stie sa faca?
|
bunicel player. era unu la booster la 8mil fff putin folosit adica montat pt proba.din cate am ascultat si vazut la el era ok in banii aia dar nu e cu nimic peste p40mp poate doar o iesire RCA in plus
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning