![]() |
DE VANZARE RENAULT 5 GT TURBO !
an 1986
turbina IN GARANTIE ! geamuri electrice jante alba etc... 2300 euro Bucuresti 0726.230.228 |
am si eu o rugaminte: te rog mult spune-mi cum ai turbina de la el in garantie? adika cine ti-a oferit garantia la ea, inclusiv prin acte, tinand cont ca e vorba presupun de o turbina noua instalata pe un motor fara garantie?
ma intereseaza pt mashinutza mea... multam mult :wink: :P |
turbina a fost reparata cu un kit original care costa 200 de euro, plus 50 de euro instalarea kitului respectiv in \"melcul\" vechi... garantia oferita la aceasta operatiune este de 6 luni. Aceasta se poate realiza doar daca \"melcul\" vechi este in bun, adica \"jocul\" din pale nu a fost atat de mare incat acestea sa atinga.
|
up
|
|
daca ejti interesat vii sa vezi masina.
|
up
|
chiar nu poti pune o poza?
pls ca vreau sa o vad si eu....sincer nu am banii dar m-ar interesa |
nop, imi e prea lene. desi ar fi o idee sa vand masina anu asta :lol: :lol: btw merge si la schimb cu masini / motoare... terenuri :lol: :lol: :lol: :lol: .... so... nimic?
|
\" Tzie lene !?! \" :o :P
:lol: Zii in mm de 'sarac' :P k n-ai cu ce sai faci poza ! :lol: :peace: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
clar, am fost deconspirat! ( draga tembel, deconspirat inseamna... descoperit, prins in fapt... etc ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Nu vinzi decat cutia ? :twisted:
|
nu vinzi motoru + cutie ?! caroseria iti dau eu pamant si cresti, curci, gaini, ratze... ce vrei in ea... pe bune vb.
|
schimb renault 5 turbo cu aparat digital :lol: :lol: :lol: :lol:
(GLUMAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa !!! ) :roll: |
ofer Canon Digital Elph SD 300
+ Canon Digital Elph SD 500!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning