![]() |
golf 2 tuning tdi
Masina este tunata de Kamei, jante pe 16... restu las pozele sa vorbeasca. pentru monent nu am poze prea bune dar o sa bag promit:D
|
Re: golf 2 tuning tdi
foarte tare....mai ales a doua poza... :P
mk2 TDI :???: ???? |
7 Attachment(s)
Bengoasa masinuta...si mai si merge de-o iau dracii pentru 1.6 TDI :D... hai baga odata pozele alea...
PS. Un moderator sa mute topicul la sectiunea "Masina mea" .... (Pun eu poze pana invata Sorin sa puna :D) Pozele sunt de cand era masina la vanzare pe net..si cateva de la noi din Oravita.. :twisted: |
arata bine masina. asteptam niste poze mai clare.
PS. Motorul este 1,6 TD nu TDi ;) |
Greseala mea :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Quote:
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Quote:
|
eu zic ca masina a ajuns pe maini bune, nu pot acum sa spun cat am dat pe ea pt ca vreau sa o vand , o sa zic dupa ce am vanduto
P S ..nu o vand pt ca nu miar mai place dar sper si eu la ceva mai nou ( golf4) ca am mai crescut si eu.. |
balann , TDI = Turbo Direct Injection. deci nu se poate spune ca e TDI. daca nu ma crezi vezi aici ;)
Sorry de OT inca odata . Bafta |
bine sa nu mai fie discutii pe seama TDI spun ca are motor turbo diesel + intercoler
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am un GOLF II GTI si as vrea sa-l prepar. Stie cineva un atelier tuning in buzau?
|
Quote:
|
3700 cred ca e cam mult...din ce an e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning