![]() |
100 Greatest Cars
foarte mishto alcatuit topul... :)
pe locul I este (bineinteles) McLaren F1 :)) http://www.channel4.com/4car/100-gre...lts/10-01.html |
tare mclarenul :D
imi place locul 2 :lol: :lol: |
mie unu nu mi`e rushine nici ncu locul 20 ... stai k inca mai caut dacia ...
21 ... 27 ... 29 ... 35 ... 59 ... 70 .. 71. Vauxhall Calibra Most surviving Calibras sport barn-door rear spoilers and neon underlighting these days. An ignominious 'Max Power' end, then, for what was one of the best looking coupes of the late 1980s. nu e opel .. e varianta de la englezi .. ce sa zic :) cel mai mult m`a surprins ... 99. Volkswagen Phaeton It's a Volkswagen. It costs £61,000. It has a V10 turbodiesel. It seems 4Car voters looked at these three facts and concluded 'you're having a laugh, VW...' nu ma ashteptam .. e frumoasa dar nereushita ... si tot mai caut dacia :) |
=)) ... mishto psycho ..keep searching...vezi in jurul locului 2000 :)
|
Re:
Quote:
|
locu 36 Rulzzz :lol: :lol: :lol:
|
voi ati vazut porsche carrera gt :?: ca io nu :roll: :roll: :roll: strange
|
Carrera GT > 32
PEACE :peace: |
asa de departe sunt aceste doua mashini???
66. Bentley Continental GT 65. Rolls-Royce Phantom nu imi vine sa cred! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
Mie cel mai mult imi place locul 35, sau mai exact, masina de pe locul 35.
|
Re:
Quote:
|
huoooo vulpilor :)
locul 2 e baza :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 2. Volkswagen Golf GTI
|
Cred ca i-au imbatat bine de tot pe cititori inainte sa-i puna sa voteze. De-aia nu-i pot inghiti pe britanici, habar n-au pe ce lume traiesc. Oribil top.
Ex., VW Bettle, una dintre cele mai bine vandute si apreciate masini din lume, pe un loc asa de jos. Tragic. |
Re:
Quote:
P.S e topul 100 greatest cars nu 100 selling cars :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning