![]() |
Renault 4 Turbo... BOMBA SEXXY :)
8 Attachment(s)
1/4 mile = 13.557 @ 160Kph cel mai rapid Renault 4 din lume :)..are 220 CP la rotzi ... :shock: :shock:
super tare masinutza .... mi`a placut foarte mult...am pus si un filmuletz cu ce poate.. |
imi place dar nu-mi plac rotile de pe fata :(
|
super...
are rotzile mari ptr ca are tractiune fatza nu? oricum parca e asa un bolid din fatza parca se suie pe tine si cand o vezi asa din ansamblu o kikineatza razboinica si nervoasa :shock: 8) :lol: |
pai are rotile mai mari pe fata sa poata sa aiba aderenta mai buna la plecare.....cu niste roti mai mic ar fi derapat mai mult si pierdea timp
|
Mi se pare mie sau sunt slicuri?
masina e bomba rau de tot. Sunt curios daca mai franeaza la puterea asta :) |
Doamne Dumnezeule!! tre sa fi nebun sa mergi cu chestia aia!! nush cum mai sta tabla pe ea la demaraju pe care-l are!! :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
intr-una din poze nu are slick-uri....are alte jante cu roti de oras.....in urmatoarele rotile sunt mai mari cu tot cu slickuri :wink:
|
pt vremea ei destul de faina dar cred facurile cam strica ar trehbui ceva mai sexxy :arrow: :shock:
|
moama.... si eu care credeam k reno 5 gti rulez.... asta a dat bucat... micuta bestiutza... tare :)
|
aia e enthusiast's car... :D
|
tare! am un filmulet in care o masina ca asta (daca nu chiar asta) dadea *rusine* unui 911.
|
daca ai pune si tu ce mai astepti ? invitatie ? :P teddy te invit sa postezi filmuletu in cauza !!! :wink:
|
o masina mica si nervoasa ^_^
ei iar trebui la o femeie nervoasa rau o masina din asta sa faca drumuri noi peste dealuri cu ea......totusi nu cred ca ar trebui subestimata la un drag.... :shock:
|
Re: Renault 4 Turbo... BOMBA SEXXY :)
da ,da bine dar nu ma-si ingesui la sa ceva
|
All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2025 4Tuning