![]() |
supernova sau espero?
salut!as vrea sa imi cumpar si eu o masina si oscilez intre un espero de 1.5 din 1996 si o supernova din 2001.ambele sunt la pretul de 3000 de euro, espero e umpic mai mult, dar il scot la 3000!astept niste pareri de la voi!
|
Re: supernova sau espero?
Depinde ce iti doresti de la masina.Confort,consum redus,costuri de intretinere reduse etc.
Eu as opta pentru espero!!! |
Quote:
supernova are consumu bun, dar ca dotari e cu mult in urma la espero! iar ca intretinere nu cred ca e mare diferentza intre piesele de renault si cele de daewoo! eu unu as merge pe espero, chiar daca e mai veche! |
esperoooo...la valoare....dar fii stent...te costa 100 eur....sa o duci la service pe computer...sa iti zica tot ce ai....defect la ea...parerea mea.mi se pare putin 3000 euro....akm sa ai grija..
|
oricum ai oglinzi electrice, geamuri electrice, abs...daca nu ma insel si airbag...
eu as merge pe daewoo. |
Parerea mea: Espero, chiar daca e mai vechi. Dar compenseaza la confort, dotari si tinuta de drum. Consumul se rezolva printr-o instalatie GPL (asta daca esti adeptul acestui cumbustibil)
|
Sunt de accord cu baietii,vad ca te-ai orientat dupa pret,sunt masini din clase diferite ,salupa consuma cam mult dar sta bine la capitolul fiabilitate ,cam ce kilometraj au masinile ?
|
Quote:
|
va multumesc pt sfaturile date!mai mult ca sigur o sa imi iau espero!am luat magazinele la rand si chiar si vanzatorii din magazine mi-au spus sa merg pe espero!bafta si o sa revin si cu poze dupa ce o sa mi o iau!
|
Quote:
felicitari pt hotararea pe care ai luat-o! bravo! ne bucuram ca se va largi spectrul soferilor de masini DAEWOO ! (mai ales ca suntem din acelasi orash....!) |
Quote:
|
Quote:
|
ieri mi-am luat espero!nu regret deloc alegerea facuta!e super masina!
|
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute. Asteptam poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning