![]() |
Break din 99
:D salut...as dori sa imi prezint si io masinutza mea...o am din vara....pot sa zik k merge ft bine....uneori mai am si io probleme cu ea..ca si orice posesor de dacie
:P as vrea sa va dati cu parerea si ce ar trebui sa fak pe la ea :rolleyes2 ..sa arate si ea frumusik msik |
Re: break din 99
imi poate spune si mie cineva cu pun pozele?:D
|
manage attachments ........:rolleyes2
|
vezi ca ai o casuta in josul paginii pe care scrie "manage attachements". Dai un click acolo si apoi e floare la ureche. Bafta!
|
in josul paginii eu nu gasesc nicaieri sau chiar atat de oarb oi fi?:)))
|
go advanced ............. manage attachments:rolleyes2
|
am bagat pozele da nu le-a incarcat ink..
|
Asa a devenit prostia aia de dunga pe mijlocu masinii o moda pt dacii, eu zic sa o dezlipesti, ca a ta doar are linie. Punei si tu niste semnalizatoare albe pe aripi, sunt 14 lei perechea, folie pe laterale, stopurile inegrestele putin, si daca gasesti ceva jante in 3 prezoane ca doar sunt ieftine :). ps. indreapta si tu numaru ala pe fata
|
4 Attachment(s)
cateva poze ..cu masina..:D :rolleyes2 :D
|
Quote:
|
Draguta dacia ta.tineo cat mai simpla fara sa ii pui tot felu de autocolante si totul va fi ok.sa o stapanesti sanatos bafta
|
Quote:
stiu din experienta, am avut ornamente laterale cu banda dubla si am vrut sa le dau jos insa a ramas buretele ala lipit la cat de bine se prind... am frecat ceva mai mult dar nici nu se cunostea la final. nu afecteaza vopseaua. eventual incearca mai intai sa o dai la o parte incalzind`o cu feonul, dupa ce se incalzeste lipiciul se duce ca hartia. |
Eu i am dezlipit cuiva dunga neagra de pe mashina si s a luat cu tot cu vopsea:)))
|
baga mare :D :D
|
Quote:
daca vopseaua este de calitate si nu se afla kilograme de kit pe portiera pe unde este pusa dunga nu ar trebui sa sara nici daca o tragi pur si simplu :lol: spanyol fa asa cum ti`am zis si zi`ne rezultatul :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning