![]() |
supernova sau espero
salut!as vrea sa imi iau o masina si oscilez intre un espero de 1.5 din 1996 si o supernova din 2001.daca vreti sa ma ajutati ar fi ok!astept pareri!
|
Re: supernova sau espero
Quote:
IN SCHIMB SUPER NOVA MAI MERGE O POTI SI MODIFICA MAI IEFTINA LA ITNRETINERE SI AN MAI BUN ....PAREREA MEA |
faza cu consumu o stiu si eu ..d.ar ai idee cam cat consuma un espero in oras si in afara orasului?
|
Quote:
|
as merge pe espero, preturile la piese sunt cam la fel fata de dacia , dar ca fiabilitate nici nu intra in discutie o comparatie espero mult peste
si cu consumul...este relativ maricel ptr un 1.5 dar e solid ca o piatra , un prieten are cu unu 465.000 km :shock: , arata-mi o dacia cu atati km , anul de fabricatie e irelevant,avand in vedere calitatea bine stiuta pieselor DACIA ;) |
si eu tot pe espero as merge, avand in vedere dotarile acestuia la preturile care sunt!piese se gasesc pe toate drumurile, se potrivesc cele de opel vectra a si cele de cielo!asta nu ar fi o problema!
|
ambele masini sunt la 3000 de euro!adik pe espero cere umpic mai mult dar dak imi pun capul il scot la 3000!ce spuneti?care e parerea voastra?
|
Daca e full iatzi Espero, ai geamuri electrice, AC, si ca si tinuta de drum nu se compara!!! Supernova o sa-ti mearga bine o vreme, apoi se stie ca haionul o sa zdrangane de n-ai sa poti sta in masina, oalele amortizoarelor spate se duc destul de repede si sa nu uitam planetarele care sunt de *** la SN!!! Si e mult mai bine in Espero, crede-ma ca stiu ce vb, intretinerea nu e mult diferita ca si costuri. Si daca dai de cascaval poti incerca o suspensie sport de Vectra, un motor de 2000 cu tot cu 4x4 si frane ;) . La Dacie daca ai pus amortizoare mai tari ai ocazie sa te trezesti cu ele in portbagaj...
|
ma gandesc la o singura chestie la espero...aceea a consumului!dar cred ca o sa imi pun gpl pe el si scap de toate stresurile!
|
Motoru de supernova e surprinzator de fiabil si viril. Din acest motiv inca se mai foloseste pe logan 1.4. Eu as zice supernova.
|
espero...eu am vazut diferenta dintre daewoo si dacie...ia-ti espero ...
si 3000 d euro pe supernove..mie mi se pare mult ..nush... |
lasa espero i -tzi supernova parerea mea.Cineva de la mine si a luat o supernova cu 5000e nu glumesc adica 15000ron.Dar are o stare impecabila ca noua.
|
Quote:
eu nu prea as merge pe supernova , pt ca e cam depasita estetic si ca dotari fatza de espero!in rest masina e ok! |
Ce am retzinut bine este ca avea AC in rest dotarile standard...nu omit faptul ca poate sa ma fi pacalit dar spun sincer ca 15000ron a dat pe ea.Este in stare impecabila mashina am vazut-o si eu.A fost la o femeie care nu a umblat cu ea.
|
te cred...dar eu nu as da atatia bani pe o dacie...totusi e dacie si nu cred ca merita banii astia!parerea mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning