![]() |
oameni cu bani, dar.....
3 Attachment(s)
s-a mai vazut asa ceva??? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
Se ridica din telecomanda?
:lol: |
eu cred ca se sperie si sare cand vede S-ul.... :lol: :lol:
|
doamne...
da nu are bani sa isi ia unu din beton??? ca alea zic eu arata mai omeneshte... saraca mashina...si arata si bine... uni au mashini dar nu poate mashina sa gandeasca ptr om sau da? sau asa au impresia uni... da nush cum se face ca astia care au mashini belea sunt (cenzurat) nu vreau sa zic de nimeni de pe forum... am vaz unu cu un continental GT a blocat o intersectzie intreaga...paote vroia sa se faca remarcat... :) :) :) :) |
probabil zona nu permite construirea unui garaj...sau din lipsa de spatiu....decat sa lase masina parcat acolo.....sa io sparga romanu.....e mai bine asa......oricum e ciudat rau.... :D
|
Se pare ca metoda lui functioneaza avand in vedere ca masina este impecabila... m-am uitat si este ca noua...
|
hahah super tar e... am crezut k e facut pe pc .. sau k nu e din romania .. cum draq e posibil asa ceva :) foarte tareee frateee :)
|
ala e in spate pe compozitorilor nu? :)
|
Re:
Quote:
|
Quote:
aveam pe unu in spatele blocului unde am stat inainte (zona timpuri noi) si facuse ceva asemanator care se ridica cu un scripete la manivela...era pt o dacie.(care nu am vazut-o mergand niciodata) ca o paranteza omu a fost colonel pe vremea cu ceausescu si dupa revolutie a facut greva foamei sa il faca general............si l-au facut :lol: |
bai frate sa stai sa te chinui de fiecare data sa bagi masina in spatiul ala... ca vad ca e si masochist si o baga cu spatele...
dupa ce i-o zgarie prima data \"garajul\" ii trece... si oricum cu toata grija lui chestia aia intra fara probleme la \"constructii ilegale pe domeniu public\" |
Am mai vazut asa ceva tot in bucuresti, in spatele blocului de la dr. taberei 34. Acolo sunt 2: unu pt masina (o dacie), si unu pt motor.
|
Re:
Quote:
|
pozele astea sunt facute in mod sigur la tricodava in drumul taberei ca am trecut odata si am vazut garajul si masina ce statea inauntru. oricum garajul e de multi ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning