![]() |
Wallpaper MR
1 Attachment(s)
by Littleptc
|
Chiar consider ca pot scoate ceva mai BUN decat ce a scos respectivul mai sus
imi datzi si mie ceva material ? nu-mi trebuie decat vreo 10-15 poze : / plz !! |
Chiar te rog ! Pai ... cat despre material ... ai galeriile 4tuning la dispozitie ! 8)
|
ummmm , ok , stati pe fir
|
8)
|
Frumos ! Gasca din CT cred ca e foarte fericita ! Un frumos tablou de familie ! 8)
|
si cand ma gandesc ca cei care apar in poza nu reprezinta decat ... 10% din familie sa zicem ... :d :D ma apuca .... :d :D
|
poza aia trezeste amintiri :tears: .. ce frumos a fost la Bukle atunci ..
|
Re:
Quote:
|
Santose... daca ai timp faci si un wallpaper cu gashka din craiova ?
ai poze AICI dau un cico cand ne vedem. ;) |
data viitoare cand se vrea a se folosi imaginea masinii mele ca si promo pentru club as dori sa fiu contactat in vederea aprobarii faptului in sine avand in vedere ca eu nu mai fac de mult parte din MR
CLAR? |
1 Attachment(s)
clar
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
WallPaper MR Cta ...
|
acum la rand , craiova
so care mai doreste care mai pofteste ? puneti aici material iar eu .. la fel si cu partea video , aveti 6-7 etc. filme care n-au legatura unu cu altu si totusi credeti ca ar da bine intr-un mixaj ? puneti-le aici si se rezolva ah,era sa uit , ca sa evitam problemele de genu \"cereti persmisiunea ... clar?\" nu ca n-ar avea dreptate insa a fost o intamplare ,so ... imi cer scuze blazey chiar n-a fost cu intetie : / , asa ... spuneti ce pot sa pun ce NU pot sa pun plz , danke ... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning