![]() |
lucrari Dr.zozo tuning
7 Attachment(s)
aici imi voi prezenta si eu cateva lucrari pe 2008.
si la multi ami tuturor.. |
Re: lucrari Dr.zozo tuning
scuze am gresit o poza:))
|
e coooll frumos no coment!!!!!!!!darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sa nu imi zici ca alea steguletze sunt abtibilde ca imi scuip monitoru :):):)
|
adtibildurile l-am pus inaite cu o zi de show,ptr ca s-ia gasit masina sgaraiata pe usa stanga si pe capota in partea dreapta si a trebuit sa rezolv cumva problema ptr show.stiu ca e tiganie dar mai bine asa degat sgaraiata pana la tabla.oricum deja le-am luat jos.
careva bulangiu na incheput de masina sa ii dea dumnezeu numa bube-n cur la ala. |
Quote:
|
Arata bine masina...exceptie face chestia aia de pe plafon....masina nu are clima, sau nu se deschid geamurile, sau care este rolul ei?..in rest...o masina frumoasa...
|
tare rau bodykit-ul pacat de zgarieturi
|
frate masina sa stii cai faina ce pot spune decat sa ai grija ca nah poate te lasa astia fara spoilere cai foame mare de tuning pe aici...pe prietenu lu' soramea l-au lasat fara bari pe cielo :))
|
cate z 350-uri sant in tara,ca dupa cate stiu eu le cam poti numara pe degete:))
ca sa iei bara de la nisan tre sa deschizi portabajul,sa iei stopurile jos,apoi urmeaza bara,si si fata e tot ceva de genul.mai bine o furi cu totul:)) iar m,asina sta in garaj. |
frate cam multe offtopicuri pe aici.dr. zozo,asteptam poze cu lucrarile tale.o sa sterg toate posturile de mai sus.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning