![]() |
Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra
Volkswagen Sharan : 2.0 litri TDI 140 CPCutie manuala -6 viteze 24.498 Euro
Seat Alhambra : 140CP 2.0l TDI ,cutie manuala 6 trepte 24.375 Euro Sunt curios care va place mai mult si de ce cu totusi ca sunt aproape identice;)) |
Re: Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra
evident k aici se va tine cont numai de gusturile fiecaruia raportate la designul exterior, asa k nu stiu ce grad de obiectivism poti sa pretinzi...
|
Sunt f. urate amandoua si invechite si scumpe de intretinut! Mai bine un S-max/Picasso/Zafira!
|
4 Attachment(s)
io aleg sharan pentru ca politica firmei il face mai bun :D
|
Cu designu asta de 7ani nu mai e deloc atractiv...Degeaba au investit in schimbarea stopurilor prin acel facelift si iau mai dat un 1motor doua ca tot la fel se vede din interior afara..:) Mi se pare deja invechit trebe adus cva nou urgent..Ca sharanu a pierdut teren in clasa sa cat despre Alhambra am mers cu ambele si nu e nici o diferentza...same thing.
P.S detin un sharan deci nu vb din auzite. Si am un prieten cu alhambra.. |
2 Attachment(s)
Mai bine il astepti pe cel care urmeaza acum nush care o fi :)
|
am pe unchimiu care are sharan cu 1 mil km sau mai mult...si nu i-a facut nici odata nimic major la motor , referindu-ma la reparatii. de alhambra nu stiu ce sa zic. cred ca e la fel de bun ca si sharan pentru ca tot de Vw e facut. dar au fost putin nesimtiti. ca puteau macar designul sa-l schimbe putin. au luat sharanul, au pus emblema de seat si au facut alhambra. nu mi se pare o idee stralucita. oricum sharanul este extrem de reusit, poate printre cele mia reusite masini din lume dupa parerea mea si deci in concluzie si alhambra este:)
deci in concluzie le aleg pe amandoua:)) |
Quote:
|
Quote:
|
2001 ... 1 mil de km inseamna ca o mers de so rupt...nici tirurile nu au atat:))
|
Quote:
|
vorba ai volkswagen e volkswagen ;) nemtii stiu sa fac masini nu gluma
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning