Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/61619-volkswagen-sharan-vs-seat-alhambra.html)

JunKer_hP 01-01-08 23:44

Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra

Volkswagen Sharan : 2.0 litri TDI 140 CPCutie manuala -6 viteze 24.498 Euro
Seat Alhambra : 140CP 2.0l TDI ,cutie manuala 6 trepte 24.375 Euro

Sunt curios care va place mai mult si de ce cu totusi ca sunt aproape identice;))

PYT 02-01-08 12:05

Re: Volkswagen Sharan vs Seat Alhambra

evident k aici se va tine cont numai de gusturile fiecaruia raportate la designul exterior, asa k nu stiu ce grad de obiectivism poti sa pretinzi...

CaparoT1 02-01-08 22:23

Sunt f. urate amandoua si invechite si scumpe de intretinut! Mai bine un S-max/Picasso/Zafira!

Cristy65 03-01-08 16:24

4 Attachment(s)
io aleg sharan pentru ca politica firmei il face mai bun :D

shaid-kid 03-01-08 16:35

Cu designu asta de 7ani nu mai e deloc atractiv...Degeaba au investit in schimbarea stopurilor prin acel facelift si iau mai dat un 1motor doua ca tot la fel se vede din interior afara..:) Mi se pare deja invechit trebe adus cva nou urgent..Ca sharanu a pierdut teren in clasa sa cat despre Alhambra am mers cu ambele si nu e nici o diferentza...same thing.

P.S detin un sharan deci nu vb din auzite. Si am un prieten cu alhambra..

shaid-kid 03-01-08 16:41

2 Attachment(s)
Mai bine il astepti pe cel care urmeaza acum nush care o fi :)

tiby120 15-01-08 08:38

am pe unchimiu care are sharan cu 1 mil km sau mai mult...si nu i-a facut nici odata nimic major la motor , referindu-ma la reparatii. de alhambra nu stiu ce sa zic. cred ca e la fel de bun ca si sharan pentru ca tot de Vw e facut. dar au fost putin nesimtiti. ca puteau macar designul sa-l schimbe putin. au luat sharanul, au pus emblema de seat si au facut alhambra. nu mi se pare o idee stralucita. oricum sharanul este extrem de reusit, poate printre cele mia reusite masini din lume dupa parerea mea si deci in concluzie si alhambra este:)
deci in concluzie le aleg pe amandoua:))

UNLORD 15-01-08 12:32

Quote:

Originally Posted by tiby120 (Post 1293603)
am pe unchimiu care are sharan cu 1 mil km sau mai mult...si nu i-a facut nici odata nimic major la motor , referindu-ma la reparatii. de alhambra nu stiu ce sa zic. cred ca e la fel de bun ca si sharan pentru ca tot de Vw e facut. dar au fost putin nesimtiti. ca puteau macar designul sa-l schimbe putin. au luat sharanul, au pus emblema de seat si au facut alhambra. nu mi se pare o idee stralucita. oricum sharanul este extrem de reusit, poate printre cele mia reusite masini din lume dupa parerea mea si deci in concluzie si alhambra este:)
deci in concluzie le aleg pe amandoua:))

De cand e Sharanul lui unchiu?

tiby120 15-01-08 19:52

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1293865)
De cand e Sharanul lui unchiu?

din 2001. de ce?

JunKer_hP 17-01-08 21:34

2001 ... 1 mil de km inseamna ca o mers de so rupt...nici tirurile nu au atat:))

tiby120 17-01-08 21:45

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 1298441)
2001 ... 1 mil de km inseamna ca o mers de so rupt...nici tirurile nu au atat:))

pai asta e faza ca nu s-a rupt. si am gresit cu 1 mil. de fapt e 1 mil 200000km. stiu ca nu va vine sa credeti. el face curse internationale. face curse ;a parduri auto pentru baietii care vor masini de afara. si face pe sapt cam 5000km. cam pana in olanda/belgia/germania si inapoi.

JunKer_hP 18-01-08 08:44

vorba ai volkswagen e volkswagen ;) nemtii stiu sa fac masini nu gluma

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning