![]() |
Jante Canada Scoase in exterior
vreau sa scot in exterior jantele Canada,fara sa le si latesc neaparat,cine ar putea face treaba? orice info ma ajuta
|
Re: Jante Canada Scoase in exterior
de ce nu citesti si celelalte topicuri ca sunt destule care te pot ajuta.ai facut repede topic nou.... :lol:
|
pai daca sunt care ma pot ajuta..puteai sa spui aici fara sa vorbesti in gol,nu am timp sa citesc tot forum`u asta.hai noroc
|
mai sunt topicuri pe care sa discutat pe tema asta !
|
sunt topicuri in care s a discutat numai labareala nu vad nimic concret,o adresa un nr`u de telefon ceva,asta caut nu discutii despre cum ar fi daca ar fi ..
|
iti spun simplu in spate la diaham in bucuresti :lol:
|
mane ..zi`mi mai clar te rog.. nu sunt din Bucuresti sunt din Iasi ,zi`mi unde e locatia exacta..si pretzul cat ajunge ! ms.
|
In primavara am trecut si eu pe la diham si preturile erau cam 45 ron de intors si 65 de latit .
Cat despre locatie nu stiu sa spun prea multe decat ca este undeva in spate la petrom. Oricum destul de incurcat drumul cel putin pentru mine. |
Am eu de vanzare jante canada intoarse,vb pe privat daca vrei.
|
Quote:
|
VARU combina tot ce prinde .. bravo vere
|
Quote:
salut,vreau si eu 2 jnate.. ,mie teama sa pun si pe fata lasa nr de tel |
Quote:
|
o intrebare..daca stie cineva..sau a fost acolo..la diham in spate langa benzinarie se mai face asa ceva?se intorc jantele?din cate stiu acolo e un service dacia.multumesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning