Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   Cum montez un I-pod sau un cd-player pe un radiocasetofon? (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/61439-montez-pod-cd-player-radiocasetofon.html)

Geox` 30-12-07 15:14

Cum montez un I-pod sau un cd-player pe un radiocasetofon?

Am un radiocasetofon si as vrea sa montez un i-pod sau un cd-player pe el stie cineva cum fac asta?:rolleyes2

pilula20 30-12-07 15:47

Re: Cum montez un I-pod sau un cd-player pe un radiocasetofon?

in primul rand da-ne detalii despre casetofon si pe urma iti spunem daca merge sau nu sa legi un ipod pe el....in primul rand playerul tau sa aiba IP-Bus ca sa poati pune adaptor pt ipod pe el ...i-ar de recomandat ar fi sa te duci la o firma care se ocupa de asa ceva ca sunt mai multe chichitze de care trebuie sa tii cont...vezi ca acel adaptor costa ceva in functie de marca masini ;)

Geox` 30-12-07 16:01

ms ;) asa k mai bine imi iau altu :D

pilula20 30-12-07 16:09

vezi ce player iti iei daca e sa fie comptabil...si vezi ca si adaptoru pt ipod are diferite preturi poate sa coste intre 500 de mii si cateva mil depinde de player ;)

Geox` 30-12-07 18:23

Mai bine altu:twisted: oricum la noi in Tulcea asta mica nu cred k gasesti service pt asa ceva :cry:ms oricum:-)

devians 30-12-07 19:54

pai daca e casetofon clasic, si nu are mufa de aux poti folosi un modulator fm sau o caseta deaia cu fir.. insa calitatea e cam slabutza ;)

saxo 30-12-07 20:25

Mai e si varianta ASTA

Geox` 31-12-07 21:29

Multumesc tuturor pentru sfaturi :D
va doresc tuturor un an nou fericit si tot ce va doriti ...:wave:

Maskatu 01-01-08 22:43

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 1269870)
Multumesc tuturor pentru sfaturi :D
va doresc tuturor un an nou fericit si tot ce va doriti ...:wave:

ahahahaha nu ma pot abtine DE RAS !!!! deci poate ca nu am inteles eu bine... dar din cate vad eu omul vrea sa puna iPod pe un casetofon de masina.... voi ii dati exemple de tot felu de sistem sofisticate care costa o carca de bani... si acu solutia simplua de 10 ron.. ia-ti o caseta cu iesire jack si o bagi direct in iPod si gata.... si se aude ffff bine(cel putin la mine asa e)... probabil o solutie primitiva pt maestrii sound-ului de pe aicea dar f simpla... dc sa dea atatia bani pe instaltiile de sus cand poate sa dea 10 ron ... pfff

BBK_VW 01-01-08 23:16

se aude prea bine cu acea caseta cu fir are un pr la un peugeot 206 si se aude bomba..acum depinde si de calitatea difuzoarelor pe care le are omu la masina :) e in jur de 20 RON caseta eu cu pretu asta am vaz la vanzare ..si merita :)

Geox` 02-01-08 17:19

ok "Maskatu" dami si mi pe privat id tau sa mai vb :-)

Maskatu 02-01-08 19:51

oki :shock:

dagosh88 04-01-08 00:52

Eu am incercat cu caseta aceea cu fir si nu mi-a placut calitatea care o avea sunetul, am mai incercat una de la un prieten, tot la fel. Daca nu aveti pretentii e buna, si din moment ce aveti casetofon nu aveti pretentii prea mari, deci buna per general.
Am rezolvat problema cumparand un cd-player.

Maskatu 04-01-08 06:36

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1273732)
Eu am incercat cu caseta aceea cu fir si nu mi-a placut calitatea care o avea sunetul, am mai incercat una de la un prieten, tot la fel. Daca nu aveti pretentii e buna, si din moment ce aveti casetofon nu aveti pretentii prea mari, deci buna per general.
Am rezolvat problema cumparand un cd-player.

da asa e dragos, la unele cassuri nu se aude bine...exemplu, am un prieten si are logan abia cumparat si am incercat iPod-ul si caseta la blaupunktu ala de le au logan-urile... daca dadeam ipodu la maxim se auzea prost la cass, daca dadeam ipodu pe la 60% din volum si mai tare din casetofon se auzea super ok... in skimb la mine la kenwood, eu dau la maxim la iPod si imi reglez volumul din casetofon... depinde deci super mult de cassetofon ! a si daca tot incercati cu caseta macar sa luati un player de calitate nu dala din SIR de 40 de lei sau replica de iPod dala de are suruburile se vad in spatele lui:D un iPod e cam 200-300 ron (cel de 2 GB)

dagosh88 04-01-08 16:15

Eu aveam un blaupunkt, un casetofon foarte bun la vremea lui.
Oricum, altceva nu prea merita inafara de caseta aia, mai bine cumperi un cd-player cu auxiliar decat sa cumperi un sistem scump de conectare.

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning