![]() |
Cer Ajutor de la voi !
Am o suma frumoasa de bani cu care CLAR vreau sa-mi iua un BMW ! Problema estee ca nu stiu intre ce si ce sa optez 318 sau 329 iar anii intre 2000 si 2003 ca astia sunt banii ! 10000 Euro. va rog mult ajutati-ma sa devin de-al vostru !
|
Re: Cer Ajutor de la voi !
Pardon.....prostia omeneasca ! vroiam sa scriu 320 ! Scuze !
|
pai la 10000 nu cred ca gasesti din 2003(modelul cu face lift) dar sin 2001 eu zic, ca gasesti...si sa fie 320 ;) acum nush daca vrei benzina sau diesel..
|
pt ca nu ma pricep foarte tare am cerut ajutorul vostru ! Nu prea ma intereseaza puterea sau sa fie de fuga ! Important este sa arate bine ! Multam mult WRX si Sarbatori fericite ! Cred ca un 320 D ar fi indicat !Mai astept inca opiniile voastre !
|
Quote:
|
ca sa te bucuri cu adevarat si per total ca ai bmw (nu numai fitza marcii si lookul masinii ) ,iti recomand sa nu iei decat motoare pe benzina ,in 6 cilindrii sau mai multi .320i este in 6 cilindrii la e46 ,si sunt de 2.0 (150cp) sii 2.2 (170).mare diferenta la consum nu e intre ele,totul e la taxe impozite rca etc. si la fuga :P ,dar parerea mea este ca dacxa vrei sa simti ca ai bmw ia un 6 cilindrii benzina vei fi extrem de multumit
LE :aici fac exceptie motoarele s14 de pe urs,CELE MAI TARI 4 CILINDRII LE2:nu conteaza daca fuge ,conteaza cum fuge (daca stiiti ce vreau sa zic ) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning