![]() |
E30 - SGM
5 Attachment(s)
Am aduso din Germania. Nu a fost lovita, caroseria are linie, nu avea rugina decat putina, la suprafata, dar am curatato.
Motor 1.8 8v, trapa, servodirectie, xenon,oglinzi electrice, arcuri -60/-40 Am de investit in amortizoare, articularii, frane, geamuri electrice, mici retusuri la vopsea in locurile unde am curatat rugina, scaune ca sunt varza. Eventual o sa montez scaune scoica pe care le am dar nu sunt hotarat inca daca le montez. |
Re: E 30 --> Bg 34 Sgm :)
super....ce planuri de viitor ai
|
Nu stiu de ce ...am eu un sentiment ciudat ,ca asta va fi un urs fioros ..precum o anumita dacie....:D :D
|
Super Tare ....""""la Cat Mai Multi Cai"""""s-o Stapanesti Sanatos!!!!!!!!!!!!
|
Multa bafta ! Desi am vazut ca in general nu prea ai nevoie :P
Etapa noua ! Shit changes...ce pot sa zic ! O sa imi ia ceva sa te asociez cu e30 si sa te dezasociez de berlina. Oricum...numarul trebuie sa fie SGM !!! |
e ursulet bland asta. papa numai miere traznet.
|
Nice!... S-o stapanesti sanatos!...
|
hmmm .....tare masina adica are mult potential pt tuning....ai spus de suspensi....dar de motor nu pomenesti nimic ....il modifici pe asta sau pui altu mai mare
|
Motorul ramane cel original(i-am schimbat distributie si consumabile),pt ca e scumpa benzina si asta consuma putin. Plus ca nu stau sa alerg cu masina, n-am nevoie de motor puternic.
|
s-o stapanesti sanatos...la cat mai multe "donuts";)
|
sa-l stapanesti sanatos....ai trecut rwd:D ...ai inmatriculat-o pe bulgaria?
|
barzo, barzo, priateli
|
Quote:
|
salut . felicitari pentru noua achizitie . la cat mai multe modificari . asteptam sa o vedem la anu la burnEvent. :shock:
|
Re: E30 - B-34-sgm
mai spal-o si tuuu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning