![]() |
prelucrari volante
4 Attachment(s)
rectificam volante si usurari[img][/img]
|
respectiva volanta era cu spite sau asha ai facut-o?
cum le reechilibrezi? cat costa? a...si de unde esti?ca vin prin buc. la inceputul lunii iulie. |
te rog spune-mi si mie cu ce ai echilibrat-o pe cea din poze
multam :P :wink: |
Re:
Quote:
pe masina de echilibrat costa cam400 euro |
Re:
Quote:
revenind la partea tehnica, cate kg avea inainte de operatie cate kg dupa operatie? de la ce masina este volanta in cauza? |
Re:
Quote:
|
mi se pare in conditiile in care pentru aceiasi bani poti avea o volanta facuta din materiale ce cantaresc 1/3 din greutatea fierului (deci obtii cam aceiasi reducere de greutate) dar fara afectarea rezistentei., daia intrebam pentru ce masina este ca sa vad cam cat ar costa o volanta de care vorbesc eu, sa vad daca chiar am dreptate sau nu
o volanta de BMW 325XI o scoti cam la $630 o volanta de 200SX o scoti cam la $350 o volanta de Audi A4 o scoti cam la $550 o volanta de Vw golf IV o scoti cam la $520 PS: adevaru e ca nu multi au cunostinte sau posibilitatea sa-si aduca piese de afara. oricum e de apreciat ce se poate face dintr-o volanta standard |
Re:
Quote:
si bun mecanic cu ce te deplasezi tu ? ca nu stiu? |
Re:
Quote:
eu mi-am exprimat parerea asupra pretului, find in cunostiintza de cauza si avand posibilitatea sa-mi aduc de afara piese. (in preturile alea am inclus si transport si alte taxe aditionale), la urma urmei nu ma obliga nimeni sa cumpar, spuneam doar ca 400E mi se pare prea mult pentru usurarea volantei in felul acesta. |
200sx am si eu nevoie de o volanta de vectra B usoara da-mi PM daca poti aduce
mersic anticipat |
400 euro e mult. :(
dar si 550 sau 600 e si mai si. cred ca o sa trebuiasca sa improvizez. |
Asa ceva iti face un baiat priceput sa lucreze cu o freza si un strung cu 1mil, hai maxim 2.
Atentie ca o volanta usurata foarte mult, se poate deforma din cauza caldurii care nu mai este disipata la fel de bine, materialul fiind mult mai subtire. Usurarea volantei isi face simtita prezenta mai mult in treptele 1 si 2,foarte putin in 3. In celelalte, efectul este nul. In combinatie cu un vibrochen usurat, motorul se tureaza mai repede si mai mult, dispare frana de motor, inertia piesele in miscare este mai mica. |
Da, si pe langa avantaje mai trebuie sa mai tii si ralantiul la 1300 de ture. Sa vezi consum atunci.
|
Sa fim seriosi acum, eu am axa cu came pe 320 grade !!!. Pistoane, vibrochen, biele, volanta, toate usurate, si am relanti la 1100, stabil, pui moneda in picioare pe motor.
La fotbal si la masini se pricep toti romanii. Practica ne omoara. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning