![]() |
HELP - cereri de poze
7 Attachment(s)
Care-i ideea , am vbit cu madskilz , in speranta ca ... se va misca mai bine treaba , toata lumea care are , poze masini - tunate dar : rezolutii de la 1024 in SUS .... chiar si 1024 sunt rugati sa posteze , de aici cei care fac VT si n-au material , sa ia cate un spoiler / janta , etc.
Toate astea in speranta ca ... cei care lucreaza in Adobe , vor lucra mai curat , mai frumos , etc. Scop nobil ... nu ? hai sa-i dam drumu` p.s: atzi prins ideea , go on .. |
9 Attachment(s)
:arrow: not so badd azz so y'all can get somma shit off them... 8)
:oops: :roll: poza cu mertzu mi s-a parut marfa si m-am gandit s-o impart shi cu voi.... |
9 Attachment(s)
:arrow: supra(smokin') e cu dedicatzie pt homie san0s... :P (sper sa nu o ai.... :roll: )
|
am si yo nevoie de un portbagaj deschis...nu reusesc sa termin audiul ala :) ca n`am usa de la portbagaj..PLZ HELP :) sper ca stitzi ce vreau :)
|
buna idee baieti...chiar f buna..e bun topicul asta R3SP3CT :roll:
Cu cea mai mare placere , revenim cu mai multe poze.. usor .. in timp .. eventual mai cereti sa vedem cu ce poze va putem ajuta |
2 Attachment(s)
Niste jante ..
|
SUPER JANTELE>>>DEJA AM FOLOSIT_O PE PRIMA LA O MASHINA>>>POATE O SA V_O SI ARAT R3SP3CT
|
4 Attachment(s)
buna idee baietii am bagat si eu cate ceva :wink:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
si 2 modele pt jante :wink:
|
1 Attachment(s)
deci , sa n`o dam in OT , poze de pe care se pot lua spoilere si etc , dap ?
uitati o janta care va poate ajuta ... |
3 Attachment(s)
|
pune-ti si voi ceva din lateral
|
1 Attachment(s)
sp fatza/spate/praguri chiar si jante iei dp asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning