![]() |
Golf 4 de afara
am si eu o nelamurire si atept raspunsuri daca se poate,as vrea un golf 4 de afara motor de 1.6 benzina an de fabricatie 99-00,imi puteti spune daca acele modele sunt euro 2 sau euro 3,k si pret as gasi la 4000-4500 in functie de dotari.va multumesc
|
Re: Golf 4 de afara
cu siguranta gasesti mai multe golfuri e2 din 99.- 00 decat e3 din aceiasi perioada dar daca cauti gasesti si euro 3 cu siguranta poate 2001 cu km mai multi in bani aia
undeva peste 250.000 km in acei bani |
mai bine te-ai orienta dupa un golf 3 bunicel...e doar o parere...mai multe sanse sa gasesti un golf 3 mai ok la banii astia decat 4...
|
Eu am gasit unul din 98 cu 5500 motor 1.6 si avea euro 4, asa ca daca cauti gasesti;)
|
Quote:
Si da...gasesti un benzinar cu euro3 din 2000 |
Quote:
|
Quote:
|
Sincer si mie mi se pare cam ciudat din 98 euro4 dar nu vreau sa il contrazic k ma bate. Dar daca te pricepi asa mult nu imi gasesti si mie o Callibra euro4??
|
Quote:
|
Quote:
|
later edit(nefunctional, nu m-am incardat in timp): ia de-aici, pont de sarbatori de la mine, gratis:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...ml?id=22985361 si da-l incolo de Golf. :-) |
euro 2 clar ca nu intra in discutie,un euro 3 ma interesa iar roverul asta mi se pare ok,ms ionut_cluj la multi ani tie si tuturor
|
la multi ani si tie si sa ne auzim cu bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning