Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia ZeX (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/61183-dacia-zex.html)

ZeXx 27-12-07 17:43

Dacia ZeX

7 Attachment(s)
Salutare tuturor :-P

Pt cei kre nu ma cunosc ink ...eu sunt Cristian,am 19 ani,sunt din Măcin,judeţ Tulcea.De curand mi-am luat si eu o dacie din '95...sper sa va placa :lol: :oops: deocamdata n-am prea umblat la ea...doar am curatat-o la ext si la motor....maine ma duc sa-mi pun boxe si poate un cd-player mai mijto.Asta deocamdata ...dar o sa ma straduiesc sa fac mai multe..dar e destul de greu la inceput...incet incet o fac mijto :D

in afara de pus muzik pe ea...si poate o vopsea la vara(dak n-o vand sa-mi iau altceva)...am de gand sa-i pun niste proiectoare,sa schimb chederele de la stopuri,sa schimb volanul,inchidere centralizata cu alarma,geamuri electrice fata si poate o toba final ...mai deosebita:twisted:

p.s. :scz pt cei kre m-au ajutat cu pareri in legatura cu acea nova...dar zilele astea am tot fost plekt cu masina...ba inkolo ...ba inkoace....:rolleyes2
p.s.2 : voi reveni maine sau knd pot cu poze din interior si de la motor...dak doriti :oops: :rolleyes2

next:arrow:

DoDo NSL 27-12-07 17:46

Re: Dacia ZeX

So Stapanesti Sanatos :-)

CristiRS 27-12-07 17:54

frumos intretinuta ;)

FuriaOarba 27-12-07 18:03

dap faina dracia,mere bene,a luat-o full options(baiatu stie;)).s-o stapanesti sanatos! p.s.vino pe la mine sa-ti "fac ceva" la schimbatoru ala k epana in trapa:),servus

ZeXx 27-12-07 18:06

multumesc mult :oops:

o sa incerc sa o fac si mai frumoasa....as vrea o parere...ce ziceti sa-i pun capace sau sa o las asa..si ce model de jante credeti k s-ar potrivi...eu ma gandeam la nijte jenti KM pe 14"

Sarbatori fericite si la multi ani celor cu nume de Stefan/Stefana :lol: :-P :twisted:

CristiRS 27-12-07 18:13

fara capace, de facut fao mai frumoasa dar mare grija sa nu dai in kitch (conceptul simplu si frumos) jate de aro 10 in 3 prezoane cu gume cu etalon mai mic, si las-o mai jos arcuri nova fata si arcuri de fata taiate pe spate si amortizoare intarite.... asta pentru inceput :)

RobertRFG 29-12-07 17:28

frumaoasa masinuta ta.este simpla ceea ce este bn si cel mai bn este sa o pastrezi asa cum este.si da cum a spus si sti jante de aro 10 in 3 prezoane i\uitate pe topic la nastase bogdan si ai sa vezi cat de bn poate sa vina.

ZeXx 30-12-07 09:52

aha...am vazut sunt mijto !:lol:

pana akum iam pus stergatoare cu grafit...de la petrom,husa pe volan,si boxe mari pe spate,urmeaza sa-i pun si niste boxe pe fata cu cd-player cu tot si restul dupa rev :D

o sa revin cu poze : la motor si la interior :rolleyes2

RobertRFG 30-12-07 17:55

da vezi ca cu jentile alea pe spate nu o sa iti intre daca ai masina lasata deci trebuie sa evazezi aripile spate.

FuriaOarba 31-12-07 12:39

da de ce o tot trageti voi cu jentile de aro,sunt si altele mai simpatice,trebuie doar sa kuti k dai si peste modele faine si ieftine!plus k jentile de aro sunt si grele,kum is cele kre sunt acum pe masina.eu personal merg pe ideea intai motoru,sa rupa tare si porma un mic aspest finutz.servus,nu'ma de bine

ZeXx 31-12-07 12:45

6 Attachment(s)
asa cum v-am promis am revenit cu poze...scz de intarziere..dar greu iti mai faci timp in perioada asta :D
next:arrow:

La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :peace: :dance: :caffine: :wave:

aborigenu 31-12-07 16:02

2 Attachment(s)
frumoasa masinuta arata chiar bine, parerea mea lasa exteriorul cat mai original, te poti axa destul de mult pe interior,sunet, motor, frane suspensii kestii dinastea, daca schimbi infatisarea exterioara nu faci decat sa risti sa fii oprit in trafic pt controale si alte balarii dinastea.

parerea mea decat sa investesti in jenti si gume cu banii aia iti poti spori conforul interior, pune o aeroterma suplimentara sau confectioneaza una, poate alte scaune sau cel putin huse ca am vazut ca nu st prea reusite ce ai tu pe masina. niste geamuri electrice ca tot esti tu interesat de ele :D :D am motorasele astea 2 , poti lasa macaraua de dacie si face o modificare ca in poza
inca nu gasesc macaralele de reno 18 , st puse undeva dar nu mai stiu unde :))) oricum si cu alea mai trebe ceva modificari pe la usa , pretul pt ele e de 2 mil amandoua+ 50 lei butoanele pretul pt motorase 1 mil + 50 lei butoanele

numa bine!

aborigenu 31-12-07 16:09

prima si prima data dc as fi in locul tau as da elica jos, as monta fulie de nova, ai radiator mare de aluminiu transeferu termic e bun, nu pare a avea nici stupul ala lovit sa impiedice trecerea aerului prin radiator, la frigu de e afara elica aia nu face nimic altceva decat sa iti trimita aer rece spre galerie si carburator , dupa ce ti se incalzeste motorul pune mana pe corpul carburatorului sa vezi ca e rece ,. Si dc nu vrei sa faci asta macar pune cartonuuuu la radiator si in fata carburatorului , chiar si cu termostat pune cartonu :!:

CristiRS 31-12-07 17:34

sper ca stii ca se poate face direct pe macara in interiorul usii ?

aborigenu 31-12-07 17:40

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1269652)
sper ca stii ca se poate face direct pe macara in interiorul usii ?

nu stiu eu foarte multe inca mai am de invatat multe pana la batranete dar ce ai spus tu mai sus stiam :D doar k pt a face treaba asta trebe sa fii foarte priceput si sa mai ai de rezerva vreo macara in caz ca faci treaba asta pt prima data :rolleyes2 am zis ceva gresit :D?

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning