![]() |
Nuca Schimbator Punto
A reusit cineva sa schimbe nuca de la schimbator la un punto II, ca nu stiu cum sa adaptez nuca noua din cauza inelului pentru masalier si mi-ar prinde bine ceva idei... :sad: ca daca nu tre sa o arunc si e pacat de ea
|
Re: Nuca schimbator punto
Salut dacä tu ai sigurantä la mansalier atunci si nuca ar trebui sä fie pentru schimbätor care este cu aceea sigurantä (inel) mansalier.
Dacä ai o nucä normalä nu vei reusi sä o montezi atäta timp cät schimbätorul täu are acel inel si dacä vrei neapärat sä-ti schimbi nuca nu-ti rämäne sä cumperi alta pentru un astfel de schimbätor cu sigurantä ( inel ). :idea:Nu incerca sä scoti inelul doar de dragul nucii 8) |
3 Attachment(s)
asta e modelul de nuca pentru masina ta , buza de jos este mai lata sa permita sa bagi in marsarier ....in spate ai un surub de fixare
:D.......................... |
Quote:
|
Am reusit cu o bucsa confectionata la fel ca partea de jos a schimbatorului vechi, merci mult oricum pentru sfaturi
|
Vreau sa schimb si eu nuca de la schimbator si maneta de la frana de mana. Faza e ca nu prea stiu cum sa le scot pe cele stock. Imi poate explica cineva care a incercat (masina este un punto II, nuca schimbator normala nu sport). Multumesc anticipat
|
tragi tare de nuca in sus si ar trebui sa iasa
trasul de nuca in sus e valabil pentru schimbator, la frana de mana nu stiu nici eu, am inteles ca nu poti sa o scoti fara sa o tai, vezi ca mai erau niste topicuri pe aici. |
Auziti tovarasilor ... oare daca modificam clema de mansalier (adica sa taiem inelul ala care urca sub nuca)... nu putem sa punem o nuca normala ... ? :) ... ma bate gandu sa incerc
Sau oare nu merita modificata ? dati-mi idei sa vedem ce iese ... daca nu iese sunt multe dezmembrari :D ... ieu alta |
si p mine m-ar interesa o nuca d schimbator..daca aveti ceva nice da-ti un semn :D..de preferabil argintiu cu piele neagra
|
EU AM SCHIMBAT NUCA LA UN STILO SI MAI BINE IMI VEDEAM DE TREABA CA ERA TURNATA ....:):lol: AM TAIAT LA EA JUMA DE ZII...
|
Re: Nuca schimbator punto !
te rog sa nu mai scrii cu litere mari(valabil peste tot pe unde postezi) multumesc !
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Nuca Schimbator Punto
nuca se da jos tragand de ea f tare. se poate elimina si inelul acela doar mi lene sa caut unde am citit cum se face :lol: dar ideea e ca se poate, doar dupa aia is curios cati baga in mansalier in loc la viteza 4 sau 6 :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning