Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   Nuca Schimbator Punto (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/61182-nuca-schimbator-punto.html)

rockitos 27-12-07 17:29

Nuca Schimbator Punto

A reusit cineva sa schimbe nuca de la schimbator la un punto II, ca nu stiu cum sa adaptez nuca noua din cauza inelului pentru masalier si mi-ar prinde bine ceva idei... :sad: ca daca nu tre sa o arunc si e pacat de ea

AlexXx-4ti 08-03-08 04:59

Re: Nuca schimbator punto

Salut dacä tu ai sigurantä la mansalier atunci si nuca ar trebui sä fie pentru schimbätor care este cu aceea sigurantä (inel) mansalier.
Dacä ai o nucä normalä nu vei reusi sä o montezi atäta timp cät schimbätorul täu are acel inel si dacä vrei neapärat sä-ti schimbi nuca nu-ti rämäne sä cumperi alta pentru un astfel de schimbätor cu sigurantä ( inel ).
:idea:Nu incerca sä scoti inelul doar de dragul nucii 8)

antonio74 09-03-08 09:25

3 Attachment(s)
asta e modelul de nuca pentru masina ta , buza de jos este mai lata sa permita sa bagi in marsarier ....in spate ai un surub de fixare

:D..........................

Erros20 30-04-08 09:04

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1411049)

de ala am si eu !!!!!!!!!!!! :lol::lol:

rockitos 16-05-08 23:23

Am reusit cu o bucsa confectionata la fel ca partea de jos a schimbatorului vechi, merci mult oricum pentru sfaturi

maZZone 25-07-08 15:08

Vreau sa schimb si eu nuca de la schimbator si maneta de la frana de mana. Faza e ca nu prea stiu cum sa le scot pe cele stock. Imi poate explica cineva care a incercat (masina este un punto II, nuca schimbator normala nu sport). Multumesc anticipat

rockitos 04-08-08 22:37

tragi tare de nuca in sus si ar trebui sa iasa

trasul de nuca in sus e valabil pentru schimbator, la frana de mana nu stiu nici eu, am inteles ca nu poti sa o scoti fara sa o tai, vezi ca mai erau niste topicuri pe aici.

Erros20 18-08-08 13:41

Auziti tovarasilor ... oare daca modificam clema de mansalier (adica sa taiem inelul ala care urca sub nuca)... nu putem sa punem o nuca normala ... ? :) ... ma bate gandu sa incerc
Sau oare nu merita modificata ? dati-mi idei sa vedem ce iese ... daca nu iese sunt multe dezmembrari :D ... ieu alta

BogdanWRC 19-08-08 02:13

si p mine m-ar interesa o nuca d schimbator..daca aveti ceva nice da-ti un semn :D..de preferabil argintiu cu piele neagra

magul 22-01-09 09:57

EU AM SCHIMBAT NUCA LA UN STILO SI MAI BINE IMI VEDEAM DE TREABA CA ERA TURNATA ....:):lol: AM TAIAT LA EA JUMA DE ZII...

vlad_VSV 22-01-09 13:24

Re: Nuca schimbator punto !

te rog sa nu mai scrii cu litere mari(valabil peste tot pe unde postezi) multumesc !

buddy_lexx 26-05-10 22:52

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 1411045)
asta e modelul de nuca pentru masina ta , buza de jos este mai lata sa permita sa bagi in marsarier ....in spate ai un surub de fixare

de unde ai cumparat nuca...si cat a costat! eventual daca poti da un nume,un model ceva !:D

LucianF 03-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3392726)
de unde ai cumparat nuca...si cat a costat! eventual daca poti da un nume,un model ceva !:D

Incearca pe motorhome.ro la gama MOMO

Jokerman170 14-07-10 18:09

Re: Nuca Schimbator Punto

nuca se da jos tragand de ea f tare. se poate elimina si inelul acela doar mi lene sa caut unde am citit cum se face :lol: dar ideea e ca se poate, doar dupa aia is curios cati baga in mansalier in loc la viteza 4 sau 6 :))

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning