![]() |
Cumpar scaune RECARO pentru e30
Cumpar scaune RECARO pentru BMW e30. Ofer pret bun sau schimburi cu diferite piese. 0742394415 sau adresa de mess: [email protected]
|
Re: Cumpar scaune RECARO pentru e30
salut. am un interior recaro pt urs in 2 usi
-scaune recaro cu incalzire , fete de usi fata spate si bachete -totul este din piele BEJ crem,....sunt perfecte toate mai putin scaunul soferului. ti-am trimis si PM cu pretul. |
UP...............................cumpar scaune RECARO de urs (pereche) si dau bani jos plus dau cadou doua scaune tot recaro de urs numai ambele is de dreapta sunt in stare ffff buna...
|
recomand interiorul bej l-am vazut cu ochii mei si arata f bine mai putin perna de pe partea stanga la scaunul soferului,dar sunt sigur ca se face(eu am facut tot interiorul si a iesit f bine ) ,plus ca bej da f bine cu visinul ala al tau :P
ps:are si mocheta bej :shock: |
[QUOTE=ursuletz_cabrio;1266352]recomand interiorul bej l-am vazut cu ochii mei si arata f bine mai putin perna de pe partea stanga la scaunul soferului,dar sunt sigur ca se face(eu am facut tot interiorul si a iesit f bine ) ,plus ca bej da f bine cu visinul ala al tau :P
ps:are si mocheta bej :shock:[/QUO Trimite-mi un PM cu poze sa vad despre ce e treaba.... |
am si eu 2 scaune recaro cu sine,retapitate 5mil
|
Quote:
pune niste poze si vorbim,... |
vezi ca sunt poze la mine in anunt....
|
Quote:
|