Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Noua mea masina - Ford Mondeo! (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/61069-mea-masina-ford-mondeo.html)

SLV3 25-12-07 21:42

Noua mea masina - Ford Mondeo!

5 Attachment(s)
In primul rand as dori sa va salut pe toti si totodata sa va urez un Craciun Fericit si La Multi Ani!
Postez pentru prima data pe aceasta sectiune a forumului - FORD - deoarece vechea masina a fost un Opel :-), deci sunt nou pe aici 8) . Saptamana trecuta, vineri, mi-am cumparat un Ford Mondeo 1.8i 16v din 2001, si m-am gandit sa ma uit si pe aici sa vad ce se zice de ele... :) Am sa postez niste poze cu masina, pozele fiind cele din Germania neapucand sa fac altele noi in tara.
Iar mai multe despre masina - este modelul Ghia cu destul de multe dotari, ABS, 8xAirBag, 4x Geamuri Electrice, Scaune incalzite, Climatronic, Scaun sofer reglabil pe inaltime - electric, Proiectoare ceata, Cotiera fata/spate, Comenzi volan si poate altele de care nu-mi aduc aminte chiar acum.
Masina a costat 6600 cu tot cu drum pana in fata blocului, iar taxa de inmatriculare actuala este de aproximativ 1000 Euro, masina avand norma de poluare EURO 4.

Ce parere aveti?

Salut :)

SLV3 25-12-07 21:48

Re: Noua mea masina - Ford Mondeo!

Am uitat sa specific (imi pare rau ca am facut 2 posturi) masina are 118.000 KM care 100% sunt reali, are carte service etc :p

MAiu 26-12-07 04:29

sa o stapanesti sanatos si sa faci inca 200000 km fara probleme
ai facut una dintre cele mai bune alegeri raport calitate pret

catarsis 26-12-07 08:04

frumoasa masina ; sa o stapanesti sanatos;niste jneti sa-i tragi si e ok din toate punctele de vedere;

buddy_lexx 27-12-07 20:33

arata bine masina...a fost bine intretinuta din cate vad eu..si ai luat`o si cu un pret bun! sa o stapanesti sanatos!

ady_99 29-12-07 13:50

sa o stapanesti sanatos...f bun pretul

Sebastian.C 30-12-07 22:54

Frumoasa masina. Un prieten si-a luat din 2003, motor 2.0 TDCI 136cp parca cu 7400 licitat pe ebay, dar are 85.000 km 100% reali. E impecabila masina :D... Sa o stapanesti sanatos si bafta la tuning! App am niste stopuri de vanzare pt a ta. Sunt pe nergu. Pret 140 de euro.

PS. am scris si pe topicul unde ai intrebat de ulei. Credeam ca e diesel a ta. Dar vad ca e benzina... Asa ca nu stiu ce ulei e recomandat pt a ta :D

SLV3 30-12-07 23:37

Va multumesc tuturor pentru pareri.. cu tuningul mai incet deoarece trebuie achitata taxa de prima inmatriculare (asta in cazul in care nu se va scoate pana prin Februarie 2008) si asigurarea CASCO pe minim 6 luni .. deci va trebui sa ma incadrez in niste bani.
Cat despre viitorul masinii in ceea ce priveste tuningul tot ce as vrea sa ii fac sunt niste jante (ceva model de OZ in multe spite, Ford ST Wheels 17' 18') si un eleron mic 'lipit' de haion.. cam asta e tot, nu vreau spoilere, praguri si alte chestii asemanatoare :)

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 1268723)
Frumoasa masina. Un prieten si-a luat din 2003, motor 2.0 TDCI 136cp parca cu 7400 licitat pe ebay, dar are 85.000 km 100% reali. E impecabila masina :D... Sa o stapanesti sanatos si bafta la tuning! App am niste stopuri de vanzare pt a ta. Sunt pe nergu. Pret 140 de euro.

PS. am scris si pe topicul unde ai intrebat de ulei. Credeam ca e diesel a ta. Dar vad ca e benzina... Asa ca nu stiu ce ulei e recomandat pt a ta :D

Mersi :) cat despre stopuri poti pune niste poze aici sau sa-mi trimiti un PM? Iar despre ulei, va trebui sa ma gandesc cat mai repede posibil! :P

Sebastian.C 31-12-07 09:32

2 Attachment(s)
Pozele...

Si... La Multi Ani!!! Si un an nou fericit!

NWZeu 09-01-08 14:27

Pai ... din 2001 are euro4 ??? un pic cam ciudat, poate are conversie catre euro4.
Legat de jante, poti alege cam orice insa sa aiba distanta intre prezoane 5*108, legat de ulei - ARAL 5W40 HighTronic (uleiul original Motorcraft e cam petarda si evita Castrol), o alternativa poate fi Mobil1, insa eu ti-as recomanda Aral.
PS:vad ca ai luat masina dintr-un autohaus, poate imi dai si mie ceva detalii despre ei pe PM .....

Dany87 09-01-08 19:08

Sa o foloseti sanatos si sa ai grija de ea.Iti carantez ca ai facut o alegere buna si ai luato la un pret fffoarte bun.
Daca te intereseaza o pereche de jenti pe 18' spitate model deosebit originale de ford scrie-mi pe [email protected]

Dany87 09-01-08 19:16

A si ulei sa iei aral 5W40 hightronic.

SLV3 14-01-08 03:13

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1283617)
Pai ... din 2001 are euro4 ??? un pic cam ciudat, poate are conversie catre euro4.
Legat de jante, poti alege cam orice insa sa aiba distanta intre prezoane 5*108, legat de ulei - ARAL 5W40 HighTronic (uleiul original Motorcraft e cam petarda si evita Castrol), o alternativa poate fi Mobil1, insa eu ti-as recomanda Aral.
PS:vad ca ai luat masina dintr-un autohaus, poate imi dai si mie ceva detalii despre ei pe PM .....

Dap e Euro4, daca nu ma insel Ford-ul a inceput sa puna Euro 4 din 2001 pe benzinare (dar nu la toate bineinteles).
Cat despre ulei tot la acest Liqui Moly am ramas pe care n-am apucat sa-l schimb inca, am mai intrebat prieteni ce se pricep si inclusiv mecanicul meu si au zis ca este un ulei bun, oricum voi face doar 10.000-12.000km cu el si-l schimb :)
Masina am luat-o de la niste prieteni din TM ce au parc dincolo, iti voi trimite PM cu site-ul lor daca te intereseaza.

Multumesc pentru celelalte comenturi :P

Quote:

Originally Posted by Dany87 (Post 1284068)
Sa o foloseti sanatos si sa ai grija de ea.Iti carantez ca ai facut o alegere buna si ai luato la un pret fffoarte bun.
Daca te intereseaza o pereche de jenti pe 18' spitate model deosebit originale de ford scrie-mi pe [email protected]

Ti-am dat add pe messenger la 'drimenti' dar in cazul in care nu folosesti messenger-ul iti voi scrie un mail pentru mai multe detalii! :)

Salut :)

NWZeu 15-01-08 20:55

dap, ma intereseaza , ms

cioka99 08-03-08 15:23

spilca reising:X

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning