![]() |
S-a furat BMW!!! - zona Dristor
S-a furat un BMW Seria 5 de prin 92, era argintiu, geamuri fumurii (fata + spate), jante CMS, avea \"kit optic\" pe faruri, adica un fel de pleoape. Masina arata impecabil.. deci nu bine... IMPECABIL. Avea nr de inmatriculare V - 37 - VTM. Era parcata pe strada Laborator din zona Dristor. Era 525 daca nu ma insel. Nu stiu datele exacte pt ca baiatul caruia i-a fost furata mi-a lasat mesaj pe messenger si eu eram offline si nu am putut sa ii cer detalii mai exacte. Cand aflu ceva mai concret despre masina, si eventual niste poze o sa postez iar. daca cineva poate oferii informatii in legatura cu furtul astept sa ma contacteze. Va multumesc mult.
|
desigur, o gluma...vine sigur cineva sa spuna ca a furat-o el... sau sa spuna ca a furat-o cutare mafiot... parca nu-i nimeni chiar atat de prost
|
nu istetule... poate o vede cine pe vreo strada, pe undeva.
Nu ma mira ca toti de aici de pe forum te iau la misto... au si de ce. :evil: Acum am primit mail de la proprietar cu mai multe date: \"masina : Bmw 525 i model E34 - 1993 , gri metalizat , geamuri laterale fatza spate + luneta fumurii , parbriz crapat pe toata lungimea de la stanga la dreapta , kit optic pe faruri , coditza aplicata pe capota portbagaj, jante aliaj usor marka CMS pe 5 spitze , etriere+ tamburi vopsite galben aprins , fara emblema pe capota fatza aceasta a fost inlaturata definitiv inainte de a fi vopsita in totalitate , pe spate are emblema bmw + M5 in partea dreapta . Masina nu prezenta lovituri , zgarieturi sau defecte optice cu exceptia parbrizului crapat pe toata lungimea . Cam asta e descrierea pe scurt a masinii , poate sare in ochi la cineva , asta daca masina mai exista si inca nu au dezmembrat-o sau nu e scoasa din bucuresti . \" |
Re: S-a furat BMW!!! - zona Dristor
Quote:
|
Vis-a-vis de gura de metrou Dristor 1. Chiar acolo este strada.
|
avea CASCO?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cum crezi ca este sa lovesti masina si sa nu te doara capu sa alergi dupa piese ? se vede ca nu ai trecut prin asa ceva ca sa stii... |
fxn'uleee.... aveai nevoie de cva piese? :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
bey cu cat mai putin off topic cu atat mai bine!
|
Rog moderatorii daca pot, sa inchida topicul pt ca masina a fost gasita.
|
i-ati rupt picioarele la hot?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning