Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   S-a furat BMW!!! - zona Dristor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/6098-furat-bmw-zona-dristor.html)

Bestie 20-06-05 14:14

S-a furat BMW!!! - zona Dristor

S-a furat un BMW Seria 5 de prin 92, era argintiu, geamuri fumurii (fata + spate), jante CMS, avea \"kit optic\" pe faruri, adica un fel de pleoape. Masina arata impecabil.. deci nu bine... IMPECABIL. Avea nr de inmatriculare V - 37 - VTM. Era parcata pe strada Laborator din zona Dristor. Era 525 daca nu ma insel. Nu stiu datele exacte pt ca baiatul caruia i-a fost furata mi-a lasat mesaj pe messenger si eu eram offline si nu am putut sa ii cer detalii mai exacte. Cand aflu ceva mai concret despre masina, si eventual niste poze o sa postez iar. daca cineva poate oferii informatii in legatura cu furtul astept sa ma contacteze. Va multumesc mult.

zarathustra 20-06-05 20:04

desigur, o gluma...vine sigur cineva sa spuna ca a furat-o el... sau sa spuna ca a furat-o cutare mafiot... parca nu-i nimeni chiar atat de prost

Bestie 20-06-05 21:51

nu istetule... poate o vede cine pe vreo strada, pe undeva.
Nu ma mira ca toti de aici de pe forum te iau la misto... au si de ce. :evil:

Acum am primit mail de la proprietar cu mai multe date:
\"masina : Bmw 525 i model E34 - 1993 , gri metalizat , geamuri laterale fatza spate + luneta fumurii , parbriz crapat pe toata lungimea de la stanga la dreapta , kit optic pe faruri , coditza aplicata pe capota portbagaj, jante aliaj usor marka CMS pe 5 spitze , etriere+ tamburi vopsite galben aprins , fara emblema pe capota fatza aceasta a fost inlaturata definitiv inainte de a fi vopsita in totalitate , pe spate are emblema bmw + M5 in partea dreapta . Masina nu prezenta lovituri , zgarieturi sau defecte optice cu exceptia parbrizului crapat pe toata lungimea .

Cam asta e descrierea pe scurt a masinii , poate sare in ochi la cineva , asta daca masina mai exista si inca nu au dezmembrat-o sau nu e scoasa din bucuresti . \"

GolfuletzS 20-06-05 22:10

Re: S-a furat BMW!!! - zona Dristor

Quote:

Originally Posted by \"Bestie\"
S-a furat un BMW Seria 5 de prin 92, era argintiu, geamuri fumurii (fata + spate), jante CMS, avea \"kit optic\" pe faruri, adica un fel de pleoape. Masina arata impecabil.. deci nu bine... IMPECABIL. Avea nr de inmatriculare V - 37 - VTM. Era parcata pe strada Laborator din zona Dristor. Era 525 daca nu ma insel. Nu stiu datele exacte pt ca baiatul caruia i-a fost furata mi-a lasat mesaj pe messenger si eu eram offline si nu am putut sa ii cer detalii mai exacte. Cand aflu ceva mai concret despre masina, si eventual niste poze o sa postez iar. daca cineva poate oferii informatii in legatura cu furtul astept sa ma contacteze. Va multumesc mult.

Zona Dristor 1 , 2 ? prin Piata Muncii ? eu stau in Piata muncii daca vad ceva te anunt

Bestie 20-06-05 22:12

Vis-a-vis de gura de metrou Dristor 1. Chiar acolo este strada.

ffocus 21-06-05 13:44

avea CASCO?

bobo32 21-06-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
avea CASCO?

slabe sanse la masina din 92.

DnI 21-06-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobo32\"
Quote:

avea CASCO?

adica... ce te face sa crezi ca o masina din 92 nu poate avea casco sau ce ?

cum crezi ca este sa lovesti masina si sa nu te doara capu sa alergi dupa piese ?
se vede ca nu ai trecut prin asa ceva ca sa stii...

SpeedeR 21-06-05 20:01

fxn'uleee.... aveai nevoie de cva piese? :lol: :lol: :lol:

bobo32 21-06-05 21:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
Quote:

Originally Posted by \"bobo32\"
Quote:

avea CASCO?

adica... ce te face sa crezi ca o masina din 92 nu poate avea casco sau ce ?

cum crezi ca este sa lovesti masina si sa nu te doara capu sa alergi dupa piese ?
se vede ca nu ai trecut prin asa ceva ca sa stii...

crede-ma ca am trecut prin asa ceva, nu vorbesc in necunostinta de cauza. eu am vrut sa-mi fac casco pentru masina mea din 94... raspunsuri: Tiriac: nu facem asigurari casco pentru masini mai vechi de 10 ani. restul societatilor de asigurare: facem pentru 450 de euro pe an, insa noi acoperim doar pagubele care depasesc 200 de euro... asa ceva se renteaza cand esti sigur ca odata pe an iti faci praf masina...

GolfuletzS 21-06-05 21:57

bey cu cat mai putin off topic cu atat mai bine!

Bestie 27-06-05 01:00

Rog moderatorii daca pot, sa inchida topicul pt ca masina a fost gasita.

SV-05-YBG 30-06-05 12:09

i-ati rupt picioarele la hot?

Bestie 30-06-05 12:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
i-ati rupt picioarele la hot?

n-am avut okazia. I-a retinut politia pe amandoi :x

All times are GMT +2. The time now is 03:14.

- Copyright 2026 4Tuning