![]() |
Ce subwoofer pentru sistemul meu ?
Salutare,
in acest moment am urmatoarea configuratie pe un Citroen C4: - HU Pioneer P85BT - difuzoare fata : Focal K2 Power 165 KF, portiere insonorizate - difuzoare spate: Focal Acces 165CA1 - amplificator dif fata: Focal 2.150 - Subwoofer Infinity REF 1000B legat la un amplificator Infinity 7520A As vrea sa-mi schimb subwoofer-ul cu ceva mai bun (atat ca volum cat si ca SQ), dar in acelasi timp nu vreau sa se mareasca volumul ocupat. Mi s-a oferit la un moment solutia de a mi se face incinta custom in partea stanga a portbagajului (cumva se scotea tot ce era pana la aripa sau contra-aripa, se turna fibra de stica cred), astfel reducandu-se si volumul ocupat. Este aceasta o solutie mai buna decat sa achizitionez un subwoofer ? Care ar fi recomandarile voastre in ambele cazuri care sa completeze sistemul de mai sus ? Multumesc. |
Re: Ce subwoofer pentru sistemul meu ?
daca tot vrei SQ si sistemul tau arata bine fara compromisuri eu ti-as propune un 8w7 de la JL impins de un 250/1 tot de la JL.
daca ti se par scumpe mai poti merge pe ceva de la Hertz, focal sau rockford aici poti merge pe HX 250/300 sau mille ML2500 cu un volum necesar de numai 17litrii sau Polyglass 27 v2, iar in cazul rockford P312d2 sau 312d4. parerea mea e sa astepti mai multe sfaturi si nu in ultimul rand sa spui de ce suma dispui ca sa fie recomandarea mai exacta. |
Salut @muntos, frumoasa configuratie... pot sa ascult si eu Focal K2 Power 165 KF dupa sarbatori?
Si eu iti recomand sa mergi pe o incinta custom made.... din MDF, dar daca vrei sa ramai pe ceva gata facut ai n variante ori m posibilitati(ca sa citez pe cineva); uitate la Focal la Polyglass SB sau Polyglass SB 27 V2(care este chiar mai mic decat subwoofer-ul actual). Sau JL sau Rockford... sau Hertz sau sau :) |
Multumesc pentru sfaturi, in primavara cand o sa se incalzeasca voi incerca sa trec la o incinta custom.
@b0gDaN3l : sigur, cand vrei imi dai de stire. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning