![]() |
vand accesorii GSM(cabluri de date,
Cabluri de date:
NOKIA:Cablu de date compatibil cu 6300:15ron |
Re: vand accesorii GSM(cabluri de date,
Cabluri de date:
NOKIA:Cablu de date compatibil cu 6300:15ron Cablu de date compatibil cu 6030:15ron Cablu de date DKU 2 :15ron Cablu de date DKU 5/CA 42:15ron Cablu de date CA 53:15ron SONY-ERICSSON:Cablu de date compatibil cu (T68,T68i,T200,T230,T290,T300,T310,T630,P800,P900, P910,Z600,K500,K700):15ron Cablu de date DCU-11:15ron Cablu de date DCU 60:15ron Mai am cabluri de date si pt Samsung,Lg,Motorola,Siemens(sunt multe modele si nu le`am mai scris). Acumulatori:compatibili cu Nokia,Alcatel,Bosch,Ericsson,Motorola,Panasonic,Ph ilips,Sagem,Samsung,Siemens,Sony-ericsson. Mai am si handsfree`uri,adaptor bluetooth si multe altele.Daca doriti ceva si nu apare aici ma intrebati si va raspund daca am sau nu. Tel:0720250748 Ym:flocea_yo P.S: Rog un administrator sa uneasca cele 2 posturi si daca se poate sa lase titlul doar Vand accesorii GSM. MULTUMESC! |
up........
|
sus........
|
ai incarcator de panasonic x200 sau display de 6280 ?! dak da .. contact me ! gambyt_boy_1991 I.M !
|
samsung e250V?
|
Quote:
|
Quote:
|
vine cu tot cu cd`ul cu soft;)
|
cum facem sa ne vedem,pe unde stai?
|
eu stau in vitan
|
io berceni,e bine dc lne intalnim la big(piata sudului )?sau pe undeva pe linia lu 102?
|
vreau si eu un cablu de date pt 6300. stau in berceni. dak putem sa ne intalnim pe la piata sudului, k mai departe nu prea pot sa ajung:D
|
Quote:
e ok la piata sudului,poate stabilim o data/ora comuna daca sunteti de acord ca sa nu vin de 2 ori;) |
astept sugestii din partea voastra,id justin_game2001
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning