![]() |
World Premiere: The Abt Sportsline AS6 Avant
5 Attachment(s)
Type: V6, Turbocharged
Displacement cu in (cc): 181 (2967) Power bhp (kW) at RPM: 265(198) / n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: 406(550) / n.a. Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/35 R19 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 191.7 × 72.3 × 55.3 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
pret neoficial 120 000 E
|
am citit pe undeva despre a6 avant cu motor f.f.f.f. apropiat de cele folosite in dtm....acuma nu imi mai aduc aminte dar parca era vorba de un v8 mai mic :lol: , bi-turbo, undeva pe la aproape 400 cp sau ceva de genu...sau am retinut gresit, oricum erau facute numai in rosu aprins, in numar destul de redus....cutii asemanatoare cu dtm...bombe pe roti
|
am vazut la noi un S6 nou :)..si am ramas :shock: super masina :)
|
am poze cu S6 vechi facute de mine dar nu le mai postez ca nu se vede nimik marfa la el :) ma refer ca este ca design identic cu A6 stock
|
Re:
Quote:
nu este cam mult??? dupa mine este enorm cu asa bani iti iei super mashina sport... este prea piperat pretzul.... ea arata superb mai ales ca este S6 care are o traditzie in spate...am vazz in bucureshti un S6 model anterior si fugea de rupea pamantul...! :wink: |
si mie mi se pare cam scumpa ca de bani aia iti iei ceva mult mai sport un M6 de exemplu, oricum arata bine masinuta nu am ce sa zic la capitolu asta ,dar 265cp cam putin de 120.000 E,da oricum mortala.
|
este o bomba , :shock: :shock: :shock: pretul nu cred ca este cam mare pt o asemenea masina 8) 8)
|
pretul e mare... A8 6.0 W12 full option, e aprox 100.000 fara taxe
|
abt sunt favoritii mei... orice incearca le iese!
|
este frumoasa :roll: o sa-l rog pe tata sa-mi ia si mie una la 18 ani dupa ce vand apartamentul meu,a lu' soramea si a lu unchimiu :lol:
|
Despre pret nu pot sa zic nici ca-i mare, nici ca-i ok... :) Dar un lucru se omite... e sportiva si are confort... e Audi... mai ca un Mercedes... noul A8 nici n-are rival la clasa lui... intrece S-u de la Mercedes...
Normal ca totul este o treaba de gust, iar pe aceasta temo niciodata n-o sa fie toti de aceasi parere asa ca fiecare cu ale lui... Pe langa asta mentionez, dupa parerea mea ca Audi are poate chiar cel mai performant sistem de tractiune integrala dintre toate masinile, la ora actuala... :D No offence... |
sigur nu e vreo eroare pe undeva cu, caii aia? cica v6 supercharged...pai 3.2 v6 are 250-255 cai...i-au pus turbina de 10 cai? WTF?
|
datele tehice sunt luate de pe rsportcar pe ABT nu am gasit nimik
|
S-ar putea sa fie diesel. Am vazut aseara la TV Sport prezentare la Audi A6 Avant, 2800cmc, diesel, common-rail si aia spuneau ca ajunge la aprox 250CP.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning