![]() |
Stilo - 1.8 16v - (Vj_AlecS)
6 Attachment(s)
Marca: Fiat
Model: Stilo Motorizare: 1.8 16v Deocamdata nu are nimic modificat urmeaza de la inceput anului: amp+sub Xenon Folie Planuri de viitor: Dvd , jante si ceva pe capota si un vynil pe laterale + multe altele...bani sa fie... Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste idei de jante sau de tuning exterior virtual tuning...Multumesc anticipat!!! Si cateva poze |
Re: My Fiat Stilo 1.8 16v
Foarte tare, sa-l stapanesti sanatos!
|
Multumesc multumesc...astept ceva idei cu virtual tuning daca ma poate ajuta cineva!!!
|
frumos, sa'l stapanesti sanatos, daca nu's prea indiscret ...cat ai dat pe el ?
|
Multumesc 8600 euroi .. avea vreo 33.000 km
|
...marfa, am gasit si eu un stilo in Valcea la 6700 euro ...imi place masina, nu stiu ce sa fac ...merita ? e din 2002, 90.000 km, are clima si cd, masina e ingrijita din cate am vazut eu in poze. Momentan am un seria 3 dar vreau sa renunt la el din motive peronale :???:
|
Quote:
Alexe mai punem si noi ceva pe masina asta??:rolleyes2 :-) |
Quote:
Cat despre masina...eu vreau dar am avut prea multe cheltuieli facute in ultimu timp si..stii tu vesnica problema..no money no funny dar o sa vina si vremea mea... |
www.momo.it pentru jante si elemente de tuning , ce vezi pe site avem si in magazin :)
|
te-am vazut ieri pe la unirea cu 3 gagici in masina, ti-ai pus capota din fibra?
|
da....fibra si nu alta...da nu erau 3...erau doar 2...:(
|
salut... baga niste poze cu ... "fibra" ... sunt curios cum da pe masina.
ms |
5 Attachment(s)
si cateva poze.....astept pareri....pro so contra...dar mai mult pro:D
|
Ooooooooooooo....foarte tare domnu alex!!!felicitari!se leaga mai bine decat credeam ca o sa iasa!imi place super mult cum se vad etrierii galbeni!!
|
Bravo domne da chiar super bine.La mai mare:D:D
|
All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2025 4Tuning