![]() |
Dacia Nova 1,6 Black
4 Attachment(s)
Salut tuturor,
Urmaresc de multa vreme tot ce se intampla pe forum...si am ramas placut suprins de pasiunile oamenilor de aici!!! Btw, eu sunt Cristian ,am 19 ani din Tulcea si as dori sa ma ajutati cu ceva pareri/sfaturi....am gasit o masina mijto si vreau sa o cumpar,dar doresc si parerea voastra si totodata imi e km frik sa nu-mi iau tzeapa :oops: :lol: :lol: :lol: ...in continuare am sa pun niste poze cu ea.... si de asemenea detalii : Dacia Nova 1,6 din 1997 de culoare neagra din cta, -jante aliaj in 4 prezoane pe 14"(sau 13") -pret 1000 euro(dupa lungi negocieri 990 euro :lol: :lol: :lol: ) -cu mici probleme la : interior(fetele usilor sunt km "tocite") la motor : "un tampon la mot sau cutie" necesita ! la socu : are un cablu rupt km astea mi-a spus cel kre o vinde..si a mai zis k are ceva prob cu cutia,intra cam greu si k are multe piese noi pe ea :!: Va rog frumos sa ma ajutati :oops: :-P .... multumesc mult :!: :rolleyes2 |
Re: Dacia Nova 1,6 Black
la banii astea e buna ca restul le faci pe parcurs
|
se vede ca a fost lovita partea fata dar la banii astia e bine,dar ai grija sa o cauti bine de rugina ca nova slava domnului nu duce lipsa.sa dai mocheta laoparte neaparat si pe sub bord,pe la pasajele rotilor.daca e copata nu face banu,chiar daca te apuci dupaia tu s-o sudezi.
|
k multumesc pt raspunsuri si sfaturi..am sa tin cont...sper sa fie cu noroc sa nu aibe alte probleme in afara de cele pe kre mi le-a zis:rolleyes2
ast in continuare parerile voastre:-P :D |
capota sta km ciudat,lovita,dragutza masina,renuta dak e la bilele alea de foc k sunt mama kitch-ului,vorba celor de mai devreme,ai grija la rugina,uitate pe dedesupt,mai ales prina zona pragurilor k se aduna destul!in rest multa bafta si dak ai nevoie de ajutor stii unde ma gasesti!servus numa bine...
|
e un pret destul de bun dar sa ia mare grija cu rugina uitate atent la ea in rest daca o cumperi sa o stapanesti sanatos.draguta masina dar mare grija cu rugina
|
sfatul meu de posesor de nova este:NU O CUMPARA!!!! mie si akum imi pare k am luat nova
mai bine cauta o berlina iti spun ca o sa fi mult mai multumit nova pe langa faptul ca iti consuma MULT mai e si scumpa la piese,nu mai zic de faptul k in toate ploua de iti plutesc presurile si multe alte probleme,cat despre rugina uitate la stalpii din spate ai masinii si la podea pe partea soferului,pune-l sa dea jos pragurile alea ca sa vezi in ce stare se prezinta cele ale masinii,sa te mai uiti la aripile fata deasupra barii si jos unde se 'pupa' cu pragul akolo ruginesc cel mai repede. sper ca nu te-am descurajat dar asta e adevarul despre ele...poate o sa iti zica unul sau altul ca ale lor merg bine si sunt multumiti,dar acei oameni ori le au de noi si au tinut de ele ori te mint cum face toata lumea numai bine |
ms mult k sunteti sinceri.
eu sunt chiar akum la cta...imi caut masina...in jur de 1000 euro...si ink n-am gasit...dar ast pana maine knd se deschide oborul k azi n-au fost masini.... vad eu maine :D |
:rolleyes2 pana la urma mi-am luat dacia din '95....dacia arat beton..a fost unui mos din cta...de noua! Mi-a lasat-o mosu cu de toate.vor veni si poze :P
ms ink odata pt sfaturi |
asteptam pozele si iti garantez ca nu o sa iti para rau ca nu ai luat nova ;)
|
k ;) maine o sa-i fac poze...pt k ieri am spalat-o,aranjat-o tot...dar am uitat sa-i fac poze si azi am fost plekt cu treaba..dar maine ii fac :P
ps: o sa fac thread separat...dar o sa va pun linkul si aici :P:oops: |
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...21#post1264021
poftiti si scz dar nu prea am avut timp...sper sa va placa :P:lol: ..bft si numai bine...sarbatori fericite !!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning